Koncert Everything Everything v Prahe

Koncert Everything Everything v Prahe

„Bol to tak zúfalý pokus ako spievať texty Everything Everything.“ Takéto prirovnanie sa viaže k manchesterskej kapele, ktorej spevák slová chrlí tak, že by mu mohol závidieť nejeden raper.
Everything Everything o sebe dali po prvý raz vedieť v roku 2008, v našich končinách sa do povedomia dostali po uvedení singla Schoolin v 2010. Kým kritici v hudbe Everything Everything vidia odkazy na math rock, glitch a 80s, kapela skromne tvrdí, že hrá predovšetkým pop.
Zaujímavosťou je, že spevák Jonathan má vzdelanie v oblasti „populárna hudba a nahrávanie“, jedného dňa by sa teda mohlo stať, že bude učiť hrať na hudobný nástroj alebo nahrávanie v štúdiu práve on. Momentálne mu to pravdepodobne nehrozí, keďže kapela, ktorá pozbierala nominácie cien Sound of 2010 či Mercury Prize 2015 je dosť zaneprázdnená.

Ak chcete vidieť hudobné zosobnenie dynamiky naživo, súťažte o dva vstupy na koncert v pražskom Paláci Akropolis, ktorý sa bude konať 3. decembra.

Odpovedzte na súťažnú otázku: Ako sa volá bývalý člen Everything Evrything, ktorý stál pri zrode kapely? Správne odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk s predmetom WEBSÚŤAŽ Everything Everything, do nedele 29. novembra. 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame