Vyhraj vstupy na festival Jazz Night 2015!

Vyhraj vstupy na festival Jazz Night 2015!

5. júna sa bratislavská Design Factory zmení na jeden večer na klub plný skvelej hudby a výbornej atmosféry. Tento rok festival Jazz Night 2015 privíta hudobníkov z nemeckej kapely Jazzamor a Tape Five, portugalského DJa Joãa Costu a jeho Soulful House Sessions či slovenské talenty mladej jazzovej kapely Miloš Biháry Trio. Večer už tradične odštartuje domáci DJ C.O.D.E. so svojím warm up setom.

image.png

Bettinu Mischke a Rolanda Groscha spojila láska k jazzu. jazzu a bossa novy 60. rokov v kombinácii s dnešnými možnosťami. Jazzamor vydal doteraz 5 hudobných albumov, pričom každý je trochu iný , ale všetky majú niečo spoločné: sú oddychové a ľahké.

image-3.png

TAPE FIVE je medzinárodný nemecký hudobný projekt. Tvoria hudbu v rôznych štýloch ako swing, electro swing, nu jazz, latin, lounge, dub, trip hop...

image-1.png

Mladá trojčlenná skupina zoskupená okolo klaviristu Miloša Biháryho vznikla v novembri 2002. Žánrovo sa pohybuje od jazzových štandardov Milesa Davisa, Chicka Coreu a iných až po funky, groove či fusion. Kapela získala na súťaži Nové tváre slovenského jazzu 2013 cenu za presvedčivý inštrumentálny výkon.

image-2.png

João Costa je portugalský DJ hrajúci v kluboch po celom svete. Je známy predovšetkým vďaka svojmu projektu Soulful House Sessions - sety jemného housu v spojení s rôznymi hudobnými štýlmi ako jazz, soul, boogie, funk, disco, broken beat.

Večer otvorí veterán slovenskej nujazzovej scény DJ Code.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

Napíšte aspoň dve skupiny, ktoré sa už predstavili na festivale Jazz Night a vyhraj 1+1 vstup na festival Jazz Night 2015. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 3.júna a do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Jazz Night 2015


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame