Lamb

Lamb

Do diárov si zapisujte 2. marec 2015 a viedenskú Arenu. Ak by ste si chceli zopakovať atmosféru slovenského koncertu z konca minulého roka alebo ste ich vystúpenie nestihli, súťažte o dva vstupy na Lamb do Viedne.

Lou Rhodes a Andy Barlow stále cestujú po turné k albumu Backspace Unwind. O tom sme sa rozprávali aj u nás, keď kapela v decembri navštívila štúdio _FMka.

Lamb v priebehu svojej kariéry stihli vydať šesť štúdiových albumov, fungujú spolu od polovice deväťdesiatych rokov a stali sa súčasťou triphopovej vlny, ktorá prišla z britských ostrovov spolu s Massive Attack či Portishead.

Aj po rokoch, počas ktorých dvojica pracovala na vlastných nahrávkach, si k sebe našli cestu nielen vo forme koncertov ale aj nového albumu. Ten podľa ich slov vznikal najplynulejšie napriek tomu, že sa popri jeho vzniku Lou aj Andy venovali znova vlastným projektom.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA
Napíšte nám minimálne troch interpretov, ktorých Andy produkoval alebo s nimi spolupracoval. Odpovede posielajte do piatka 27.2. na radiofm@radiofm.sk a do predmetu správy uveďte "Websúťaž_FM: Lamb".

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame