SUMMIT.35, Trnava

SUMMIT.35, Trnava

V trnavskom Artklube bude v piatok 23. januára ďalšie pokračovanie drum&bassovej party SUMMIT. Pripravený je špeciálny line-up s headlinermi z Čiech, ktorí sa svojou produkciou zlomených beatov stali známymi aj v zahraničí.

QO
je český DJ a producent, ktorý v roku 2011 vydal svoju sólovú 12" dosku na holandskom labeli Citrus Recordings. Od vydania tohto vinylu sa dá jeho zvuk definovať ako zmes techstepu a neurofunku. Veľký úspech dosiahol jeho track „Armored Core“, o ktorom sa pozitívne vyjadrili také mená drum&bassovej scény ako Ed Rush, Optical, Black Sun Empire, Chris Renegade či Optiv. Momentálne pracuje na niekoľkých sólových projektoch a tiež na kolaboráciách s českými , ale aj zahraničnými umelcami.

COMPUTERARTIST
je DJ a producent, ktorý v roku 2009 prerazil so skladbou „Epistatis“. V roku 2010 prichádza s ďalším releasom, a to v podobe remixu skladby „Challenge the God“ od PSYEKa - umiestnila sa na 4. mieste Czech Drum and Bass Awards 2009. Veľkým úspechom je preňho aj víťazstvo v remixovej súťaži, keď vyhral s remixom skladby „Desert“ od nemeckých Neonlight.

JOSHU4
je na scéne od roku 2007, keď začal organizovať drum&bassové akcie. V rokoch 2010/2011 založil Hoofbeats crew, ktorá úspešne funguje dodnes. Jeho obľúbenými zlomenými žánrami sú neurofunk a techstep.

Za mixpultom sa predvedie aj rezident akcie SUMMIT NUCLEAR X , a tiež jej organizátor BOBO.


SÚŤAŽNÁ OTÁZKA
Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na drum&bassovú akciu SUMMIT.35, ktorá bude v piatok 23. januára v trnavskom Artklube, napíšte nám, s kým spolupracoval DJ a producent Qo na skladbe "Distress Signal". Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 21. januára. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Summit.35“.

  SUMMIT, Trnava.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame