Hochspannung!

Hochspannung!

Hochspannung!

Už niekoľko rokov prináša párty Hochspannung! do bratislavských klubov tie najaktuálnejšie mená súčasnej elektronickej tanečnej hudby. V novembri oslavuje narodeniny a otvára ďalšiu sezónu existencie - v novom klube, na výbornom zvuku Funktion One a s menom, ktoré opäť raz testuje hranice konvencií klubovej hudby a trápi hudobných kritikov pri snahe pomenovať a zaškatuľkovať jeho hudobný výstup.

Rezidenti a hudobní garanti Hochspannnung! parties, Bad Mojo a Michael Priest, do Klubu Dole pozvali najnovšiu hudobnú senzáciu z britských ostrovov - jemne mysteriózneho a kontroverzného DJa a producenta ukrývajúceho sa za pseudonymom SOPHIE. Tohto hudobníka, ktorý so singlom „Bipp“ vyhral množstvo hudobných rebríčkov a ktorého novátorský prístup vychválili periodiká ako Pitchfork, The Guardian, XLR8R či Resident Advisor , doplní uznávaný český „platňojazdec“ a tvorca kompilácií Drops - DJ Alyaz.

Videopozvánku, ktorú pre novembrovú party Hochspannung! nahrali Ink Midget, Biomat a Kubo Jurkovič z Klubu Dole, si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=PYWYOOC8gQ4.

Súťažná otázka
Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na akciu Hochspannung! , ktorá bude v piatok 28. novembra v bratislavskom Klube Dole, napíšte nám, koľké narodeniny tento party koncept oslavuje. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 26. novembra. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Hochspannung!“ .

Hochspannung-
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame