Talianka Carola Pisaturo zhará v Bratislave už tento piatok

Talianka Carola Pisaturo zhará v Bratislave už tento piatok

Ak ste to ešte náhodou nezaregistrovali, tak už tento piatok sa v bratislavskom Nu Spirit Clube koná pravidelná Leporelo_FM Party , ktorá v slovenskej premiére privíta taliansku DJku a producentku Carolou Pisaturo , ktorá momentálne pôsobí pod mega značkou na scéne – Cocoon.

Carola Pisaturo je talianska rodáčka, ktorá prežila svoju mladosť v mekke talianskeho techna – v Neapole. Ak vám hovoria niečo mená ako Gaetano Parisio aka. Gaetek, Marco Carola alebo Joseph Capriati, tak práve Neapol je mesto odkiaľ pochádzajú. Jej temperemant, živelnosť a oddanosť hudbe ju predurčujú na umeleckú dráhu, na ktorú sa Carola Pisaturo vydala. Jej úspechy siahajú aj za hudobnú scénu aj keď samozrejme práve hudba je to, z čoho je nadšená a čomu je oddaná. Spolupracovala s Nike alebo Red Bull Music Academy , ma svoje vlastné vydavateľstvo Claque Music a momentálne pôsobí pod hlavičkou jednej z top značiek na scéne elektronickej hudby – Cocoon.

Carola Pisaturo @ Cocoon (Italy, 2015) 


Carola Pisaturo @ Gate Clubbing (2014)


Rozhovor s Carolou Pisaturo (The Insiders, 2014)


Carola Pisaturo je za mixpultom živel, ktorý sa rozhodne oplatí zažiť. Jej zmes techna, funku a house music bude presne to, čo v piatok v noci potrebujete a jej pri tom pomôžu aj Kevi Anavi , Ferque PLUSplus a rezidentná Leporelo_FM trojica – Milos, Skank Baltazar.

Leporelo_FM Party
piatok 23. október 2015
Nu Spirit Club, Bratislava

DJs:
Carola Pisaturo (Cocoon/Claque Music/IT)
Kevi Anavi (KMS Records/Say What/Innocent Music)
Ferque (PLUSplus)
Milos, Skank, Baltazar (Leporelo_FM)

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/364892190301489/

Leporelo_FM_Party_23102015_POSTER.png

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame