Demovnica_FM - po prvý raz koncert vonku

Demovnica_FM - po prvý raz koncert vonku

Demovnica Rádia_FM dáva už viac ako desať rokov priestor slovenskej hudbe bez vydavateľa. Pri tejto príležitosti organizuje BKIS Bratislavské kultúrne a informačné stredisko v spolupráci s Rádiom_FM koncert, na ktorom vystúpia kapely, ktoré sa objavili v Demovnici.

Koncert sa uskutoční 11. septembra 2023 na Námestí Slobody v Bratislave a uvádzať ho bude Martin Staňo, ktorý pripravuje Demovnicu v Rádiu_FM.

LINE UP:

17:00 The Nosebleeds

17:35 IAmNøt
18:15 Tusté Baletky
18:55 Lara Abou Hamdan & Bobsan
19:55 The Curly Simon ft. Tamara Kramar
20:40 Meowlau X Val (špeciálne hostky)
21:30 Lixx (špeciálny hosť)

„Demovnica Rádia_FM je otvorený, vľúdny a priateľský priestor, ktorý v našom vysielaní venujeme domácej tvorbe. Autorky a autori, ktorí ešte nevydali album vo vydavateľstve, posielajú svoju hudbu do Rádia_FM a my im umožníme zaujať, nájsť si nových fanúšikov a fanúšičky. Dávame im šancu zaznieť v našom vysielaní.“ vysvetľuje zmysel a fungovanie projektu Martin Staňo. K rozhlasovému programu parí tiež hlasovanie na oficiálnom webe demovnica.sk. Tí najúspešnejší dostávajú priestor o sebe a svojej tvorbe porozprávať viac vo veľkých rozhovoroch. „Máme pocit, že tvorba hudby je radosť a jeden z najlepších spôsobov trávenia času, preto našou pozornosťou podporujeme kreatívnych umelcov a umelkyne po celom Slovensku. Máme radi, keď hudba znie a nachádza svoje miesto vo verejnoprávnom médiu.“ Demovnica v Rádiu_FM oslávila v máji desať rokov a v polovici augusta sme odvysielali jubilejné 400. súťažné kolo.

Rádio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame