Album týždňa: Nvmeri - I Don't Think So

Album týždňa: Nvmeri - I Don't Think So

V roku 2010 im vyšiel debut pod menom The Uniques, od roku 2013 to skúšajú ako Nvmeri. Kapela je po takmer štyroch rokoch od vydania debutu späť s nahrávkou I Don't Think So. Po siedmich rokoch sa Nvmeri na The Uniques podobajú už len minimálne. Spomalili a dospeli.

V poradí druhý album pod menom Nvmeri vznikal v štúdiu Medveďa z kapely Bad Karma Boy a kapela si aj tentokrát vystačila sama. Na albume nenájdete ani množstvo hostí, s výnimkou speváčky známej ako Malidah.

Nvmeri sa netaja tým, že pri dokončovaní albumu I Don't Think So sa nechali inšpirovať o čosi známejšími kolegami. Počúvali nahrávky od mien ako Kaytranada, Metronomy, Tame Impala či dokonca staršieho Lennyho Kravitza.

Skladby na album I Don't Think So zbierali priebežne, využili aj nápady, ktoré na začiatku zavrhli. Na albume nájdete skladby známe z koncertov, ale aj ich nedávny singel Art of the Trial.

Hoci album I Don't Think So vyšiel len koncom uplynulého týždňa, kapela už stihla v tom čase ešte neexistujúcu nahrávku aj pokrstiť. Spravila tak na trenčianskom letisku na festivale Pohoda, krstu sa ujala jej verná fanúšička. Na jeseň plánujú Nvmeri aj turné.

Pišta Kráľovič o skladbách na albume I Don't Think So:

Album týždňa: Nvmeri 1. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Album týždňa: Nvmeri 2. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Album týždňa: Nvmeri 3. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Album týždňa: Nvmeri 4. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Album týždňa: Nvmeri 5. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Album týždňa: Nvmeri 6. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nika_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame