Elections In The Deaftown v Pohode_FM Live

Elections In The Deaftown v Pohode_FM Live

Poctivé basové linky, skreslené gitary, klávesové plochy a špinavý zvuk charakterizujú melancholickú hudbu Elections In The Deaftown asi najviac.

Pätica z Považskej Bystrice v zložení Lukáš Zdurienčík (spev, gitara), Lukáš Harvánek (gitara,vokály), Juraj Hariš (basa, vokály), Martin Husarik (syntetizátory, vokály) a Ľubo Šamaj (bicie) vydala koncom decembra 2015 svoj debutový album Glue. Nahrávka obsahuje 11 skladieb, pochádzajú z nej aj úspešné single Ritual a Comfort Zone. Album žne úspechy -
dostal sa aj do niekoľkých zoznamov najlepších nahrávok roka 2015. V Rádiu_FM a českom Rádiu 1 je už nasadený aj nový singel Sailors.

V longlistoch Radio_Head Awards sú aktuálne nominovaní v kategóriách Singel roka: Sailors, Album roka: Glue a Debut roka: Glue.

Elections In The Deaftown sa doteraz predstavili na festivaloch Pohoda, Rock For People, Creepy Teepee, Indirekt v Chorvátsku, Grape či Waves Bratislava a odohrali niekoľko klubových koncertov v Česku, Nemecku, Maďarsku, Rakúsku a na Slovensku.

Dátum: utorok 23. februára
Čas: 20:00
Mmiesto: Komorné štúdio SRo

Vstup voľný až do naplnenia kapacity sály.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame