Bez Pózy_FM: Vladimir 518, Speech Debelle

Bez Pózy_FM: Vladimir 518, Speech Debelle

 ...ale aj vstupenky na koncerty Rocky Leona a Boy Wondera.

speech debelle

(c) Michal Babinčák
 
Boli sme na koncerte Speech Debelle. Britskej rapperky, ktorá netrieska len tak do vetra. Narozdiel od vypimpovaných rapperov v drahých značkách či farebných košeliach s postaveným límcom si zažila svoje. Tri roky naozaj žila na ulici ako bezdomovkyňa. Potom si ju upísal sublabel Big Dada (Ninja Tune) a hneď po debutovom albume (Speech Therapy, 2009) získala prestížnu Mercury Prize. Bola akýmsi novým zázrakom. Tento rok vydala album číslo 2. Možno nie až tak prekvapivý, ale stále zmysluplný, kvalitný a "speechdebellovský".
 

 
Speech Debelle, ktorá minulý týždeň v bratislavskom Nu Spirit Clube pripomínala svojím oblečením sladké roky (hip-hopu) deväťdesiate,
 
speech debelle4
(c) Michal Babinčák
 
bola mimoriadne komunikatívna na pódiu a o niečo menej komunikatívna v zákulisí. Napriek tomu sa naša spolupracovníčka Vierka Ráczová nevzdala a položila jej zopár otázok. Kompletný rozhovor si budete môcť vypočuť už v najbližšom vydaní Bez Pózy_FM.
 
To vak nie je všetko. Prinesieme vám záznam koncertu Vladimira 518 s Terezou Čechovou a DJom Mikeom Trafikom a odsúťažíme vstupenky na dve akcie: koncert Rocky Leona v Bratislave (sobota 6.10., ateliér Babylon) a koncert Boy Wondera v Trenčíne (sobota 6.10., Klub Lúč).
 
Chýbať nebudú ani tie najpočúvateľnejšie hip-hopové a nu-soulové skladby posledných dní. Špeciál Bez Pózy_FM vysielame vždy vo štvrtok o 22ej.
Idaina

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame