Bez Pózy_FM: Bonus, Little Roy, Hypnotic Brass Ensemble a Jesse Boykins!

Bez Pózy_FM: Bonus, Little Roy, Hypnotic Brass Ensemble a Jesse Boykins!

 

Tri rozhovory a jeden koncert. Veď čo by sme trochárčili.

Tri rozhovory a jeden koncert. Veď čo by sme trochárčili.

jesseboykins lyfstylmusiccom

lyfstylmusic.com

Festival Pohoda bol bohatý aj na rozhovory. Vo štvrtkovom vydaní Bez Pózy_FM odznejú tri z nich.

Prvý, s českým rapperom Bonusom, o ktorom sa v poslednom čase naozaj veľa hovorí – veď je víťazom prvého ročníka Apolla, ceny českej alternatívnej hudby.

 

Druhý, s chicagskou dychovou úderkou Hypnotic Brass Ensemble, ktorú tvoria ôsmi bratia. Podobnosť s Kelly Family čisto náhodná. Veď títo miešajú jazz, funky, hip-hop a soul.

 

 

Nuž a tretí rozhovor bude s jedným z priekopníkov jamajského reggae - Little Royom, ktorý neraz spolupracoval aj s legendárnym Leem "Scratch" Perrym z kapely Bob Marley & The Wailers. S najväčším Bobom sa "len" kamarátil.

 

Napokon, aby si prišli na svoje aj milovníci nu-soulu, odvysielame koncert Jesseho Boykinsa (ktorý si pravdepodobne už prestal písať za meno radovú číslovku III) z tohtoročného Sonar Festivalu. Jesse, ktorého môžete poznať z playlistov Bez Pózy_FM, vystúpi aj na Slovensku, a to už vo štvrtok 26.7. v bratislavskom Nu Spirit Clube.

 

 

 

A určite si dajte aj Jesseho spolupráce s Teophilusom Londonom, ktorý prednedávnom taktiež vystúpil v Nu Spirit Clube. Nezabúdajte, to najnovšie z najpočúvateľnejšieho hip-hopu a nu-soulu vysielame vždy vo štvrtok po 22ej.

Idaina

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame