Čerstvé Ovocie_FM: moonlou (Lujza Púchyová)

Čerstvé Ovocie_FM: moonlou (Lujza Púchyová)

Žena so šatkou na hlave, čo špecifikuje jej identitu a stala sa jej osobným štýlom, pre ktorý ju každý ľahko spozná.

Všetko sa to začalo v roku 2018, kedy ešte dravú event manažérku postretlo vzácne autoimunitné ochorenie, ktoré spôsobuje samovoľné vypadávanie vlasov. Diagnostika alopécie ju priviedla až na Srí Lanku, kde sa naučila spomaliť, prijať akékoľvek myšlienky a nájsť si čas na ich utriedenie. Spoznala viac samú seba a naučila sa viac vychutnať si prítomný okamih. Srí Lanka jej priniesla možnosť nájsť vnútorný pokoj a zamyslieť sa nad ľudskými hodnotami. V tom čase zároveň začala pracovať aj na značke moonlou, ktorej produkty niesli, ako sama vraví, jej pocity a skúsenosti. V spolupráci s miestnym obchodníkom na Srí Lanke začali v tamojšej krajčírskej dielni vyrábať čelenky, turbany a šatky pre ženy, ktoré, podobne ako ona, prišli o vlasy. Nápad s výrobou turbanov vznikol ešte na Slovensku, keď Lujza Púchyová hľadala vhodnú pokrývky hlavy. Vtedy si na hlavu viazala rôzne farebné šatky, ktoré sa stretli s pozitívnymi ohlasmi najmä u žien. A tak vznikla prvá myšlienka. Onedlho Lujza prišla s prvou moonlou kolekciou, ktorú po pol roku na Srí Lanke priniesla na Slovensko.

Lujza Púchyová je milovníčkou cestovania, hôr, dobrej kávy a veľkou módnou nadšenkyňou. Keď sa na ňu pozriete, vidíte usmiate dievča. Dnes sa táto mladá podnikateľka venuje svojmu projektu naplno a nie je to len biznis. Vďaka tomuto projektu má možnosť šíriť vlastnú filozofiu. Dokonca aj značka moonlou si nesie svoje motto: „Enjoy being you“, teda prijať sa takí, akí sme, objaviť našu jedinečnosť a hrdo ju nosiť. Značkou sa snaží šíriť myšlienku vnútornej krásy, podporovať ženy k odvahe a sprevádzať ich na ceste k sebadôvere. Zo Srí Lanky prešla do lokálnej slovenskej výroby a okrem online obchodu vstúpila aj do zdravotníckeho sektora. Momentálne produkty distribuuje do nemocničných lekární na Slovensku a rozbieha spoluprácu aj s českými nemocnicami. A keďže už od začiatku značky bolo jej poslaním prostredníctvom šatiek a turbanov pomáhať druhým, spojila sa s viacerými organizáciami, ako napríklad Dobrý anjel, Liga proti rakovine alebo Amazonky, ktoré svojimi aktivitami podporujú zraniteľných.

Projekt moonlou sa naplno venuje turbanom, no v jeho ponuke nájdete aj čelenky, šatky a gumičky, ktoré sú tiež štýlovými doplnkami. Cieľovou skupinou sú ženy, ktoré majú chuť skúsiť niečo nové, netradičné a odvážne vykročiť vpred. Moonlou šije pre ženy, ktoré vlasy majú, ako aj pre ženy, ktoré o ne z rôznych dôvodov prišli. Turbany sú módnym doplnkom, no zároveň aj pomôckou, a práve to spája všetky ženy bez rozdielu. Moonlou motivuje ženy k odvahe, oslavuje nedokonalosti a šíri myšlienku vnútorného šťastia a krásy. Lujza je presvedčená, že každá žena sa môže cítiť krásna vo svojej vlastnej koži.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 23.3.2021 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://www.moonlou.com/
Facebook: https://www.facebook.com/moonlouofficial
Instagram: https://www.instagram.com/moonlouofficial

CO 01.jpg

CO 02.jpg

CO 03.jpg

CO 04.jpg

CO 05.jpg

CO 06.jpg

CO 07.jpg

CO 08.jpg

CO 09.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame