Prezidentka Zuzana Čaputová: Rešpektujme pravidlá, to je dôležité pre súdržnosť spoločnosti

Prezidentka Zuzana Čaputová: Rešpektujme pravidlá, to je dôležité pre súdržnosť spoločnosti

Do Rána na eFeMku prišla prezidentka Zuzana Čaputová. Vypočujte si celý rozhovor o témach, ktoré jej do života priniesol prezidentský úrad, o našej spoločnosti aj pekných momentoch jej práce.

Deň, pred významným sviatkom našej krajiny, nás v Ráne na eFeMku navštívila prezidentka Zuzana Čaputová. Vyslovila svoj odkaz k 17. novembru aj zhodnotila stav našej demokracie, ktorá je skúšaná pandémiou. Hovorí, že napriek všetkému netreba strácať nádej a že je dôležité rešpektovať pravidlá, aj keď ich nerešpektujú iní, pretože princípy a hodnoty sú niečo, čo nás prekonáva a čo je nadčasové.

Dominika a Martin sa s prezidentkou v Ráne na eFeMku zhovárali na vážne, ale aj ľudské témy. Hovorili o zmenách v jej živote po nástupe do úradu, o jej vnímaní popularity aj reakciách na negatívne ohlasy. Rozprávali sa však aj o výzvach pre našu krajinu, o ženách vo vysokých funkciách či o vplyve pandémie na našu spoločnosť.

Čo prezidentku inšpiruje pri práci, čo sama robí pre životné prostredie a aké silné momenty počas pandémie zažila, to si môžete vypočuť v zázname rozhovoru z Rána na eFeMku tu:

Rano na eFeMku (prezidentka Zuzana Caputova) 16.11.2020 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame