Čerstvé Ovocie_FM: 5ive concrete (Jaroslav Chorvát)

Čerstvé Ovocie_FM: 5ive concrete (Jaroslav Chorvát)

Originálne a nadčasové diela s vlastnou dušou a príbehom, ktorý sa začína výrobou a dotvára užívaním.

„Buďte iní, buďte jedineční a minimalistickí. Zabudnite na tradičné materiály, z ktorých sú šperky vyrábané, a ozvláštnite svoj outfit jednoduchosťou a čistotou v podobe priamych geometrických línií,“ odkazujú nadšenci pre dizajn z betónu, ktorý sa pod ich rukami stáva umeleckým dielom.

Jaroslav Chorvát vyštudoval stavebníctvo, preto mu nebola práca s betónom cudzia, a tak začal tvoriť a skúšať betón tvarovať. Kristína prišla z oblasti gastronómie. Na začiatku to bola práve láska k jedlu, čo túto dvojicu spájalo. Dnes je spojovacím prvkom betón.

Všetko sa to zo začiatku dialo na ich kuchynskej linke. Dnes už tvoria, síce vo veľmi malej dielni, veci s veľkou dušou. Z voľnočasového hobby sa rýchlo stala lokálna značka s názvom 5ive concrete, ktorá vytvára originálne veci pre všetkých. Každý výrobok prejde ich rukami a preto veria, že si ich zamilujete o to viac. Vo výrobkoch 5ive concrete je obsiahnutá geometria, pretože ju milujú. Ich minimalistická geometria je nedokonalá práve vďaka ručnej práci. A to je to najkrajšie. Každý výrobok vyrobený v ich malej dielni má svoj vlastný príbeh, vlastnú dušu a každý je unikátny.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 19.5.2020 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://www.5iveconcrete.com/
Facebook: https://www.facebook.com/5iveconcrete/
Instagram: https://www.instagram.com/5iveconcrete/

CO1.JPG

CO2.JPG

CO3.jpg

CO4.JPG

CO5.JPG

CO6.JPG.CO7.JPG

CO8.JPG

CO9.JPG

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame