Čerstvé Ovocie_FM: ATHLEEYA (Slavka Mackaničová a Petra Harachová)

Čerstvé Ovocie_FM: ATHLEEYA (Slavka Mackaničová a Petra Harachová)

Oblečenie, ktoré je pohodlné, funkčné, ale zároveň tak krásne, že v ňom chcete tráviť aj svoj voľný čas.

Ich srdcový projekt je stále na začiatku, aj keď sa mu naplno venujú už dva roky. Toto celé obdobie bolo plné nadšenia, veľkej motivácie, odvážnych plánov aj občasných prekážok. Napokon vznikla značka, ktorú založili, možno na oko, dve odlišné osoby. No na druhej strane osoby, ktoré jednoducho spojila motivácia vytvoriť niečo vlastné, niečo, čo prepojí užitočné s krásnym a urobí radosť ženám.

Petra Harachová roky pracovala v korporátnom svete ako produktová manažérka a Slavka Mackaničová pôsobila ako architekta a bytová dizajnérka. Spojili svoje sily a založili vlastnú odevnú značku ATHLEEYA. Názov je odvodený od slova ATHLEISURE, čo je spojenie dvoch slov – athletic a leisure. Ich modely sú teda určené na šport ako napríklad joga, fitness, pilates, no zároveň v nich ktokoľvek môže kedykoľvek vybehnúť na stretnutie, do mesta, do kina či večer na drink.

ATHLEEYA je prepojenie funkčnosti a krásy, je to kvalita materiálov, lesk, nadčasovosť a univerzálna kombinovateľnosť s inými vecami zo šatníka. Pôvab je v každej žene. ATHLEEYA ho chce vďaka svojim modelom dostať na povrch v jeho plnej sile. Nezáleží na postave, mierach, váhe, výške či farbe pleti. Záleží len na tom, ako sa žena cíti.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 4.2.2020 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://www.athleeya.com
Facebook: https://www.facebook.com/athleeya/
Instagram: https://www.instagram.com/athleeya/

CO1.jpg

CO2.jpg

CO3.png

CO4.jpg

CO5.jpg

CO6.jpg

CO7.png

CO8.jpg

CO9.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame