Ráno na eFeMku z Banskej Bystrice

Ráno na eFeMku z Banskej Bystrice

Dominika a Martin sa na jedno ráno presťahovali do Štúdia RTVS v Banskej Bystrici. Vypočujte si ich ranné vysielanie plné zaujímavých miestnych hostí.

Piatkové Ráno na eFeMku ste mohli výnimočne počúvať z Banskej Bystrice. Dominika a Martin po prvýkrát vysielali zo štúdia Rádia Regina Stred. Počas celého ranného vysielania sa rozprávali s ľuďmi, ktorí sa starajú o to, aby sa v ich meste žilo lepšie. Patria k nim napríklad zakladateľ raňajkárne Šimon Staš, riaditeľ Štúdia RTVS v Banskej Bystrici, ale aj Zuzana Szabóová – členka platformy Nie v našom meste, ktorá podporuje a rozvíja toleranciu v banskobystrickom kraji.

Ak by ste si chceli urobiť výlet, ranní hostia sa podelili o tipy na pekné miesta. K zaujímavostiam Banskej Bystrice patrí napríklad Amfiteáter Paľa Bielika, v ktorom Juraj Havlík z O.Z. Za! Amfiteáter organizuje letné kino. Do štúdia tiež prišli viacerí miestni poslucháči, ktorí sa zúčastnili live Reality Checku a pridala sa k nim aj študentka Inna pôvodom z Ukrajiny. Banskobystrické Ráno na eFeMku živou hudbou spríjemňoval Pišta Rybár z niekdajšej kapely Plastic Swans.

Ráno na eFeMku s Dominikou a Martinom z Banskej Bystrice si môžete vypočuť tu:

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame