Rádio_FM Night: Walter Schnitzelsson & DJs

Rádio_FM Night: Walter Schnitzelsson & DJs

Piatok 14.2. / 21:00 / KC Dunaj

Februárová Rádio_FM Night naplní láskou každého bez rozdielu! Poctivým rock'n'rollom valentínsky parket bratislavského KC Dunaj rozhorúčia lámači sŕdc z kapely Walter Schnitzelsson, spoza DJského pultu budú šíriť lásku netradičné dvojice snová Ivana Mer & Lyrik H a vášnivá Sionni & Galagha.

Lineup:

21:00 – 23:00 Ivana Mer & Lyrik H

23:00 – 00:00 Walter Schnitzelsson

00:00 – 04:00 Sionni & Galagha

Walter Schnitzelsson

Rok 2019 priniesol pre Walter Schnitzelsson viacero zmien. Viac než päť rokov po debute Fever vydala kapela svoj druhý štúdiový album Sugar Kids Won't Stop Screaming. Za dlhšie čakanie sa chalani fanúšikom odvďačili osobným a zvukovo vyspelejším albumom, ktorý si produkovali sami. Pozitívne ohlasy sa prejavili aj v rámci hudobných cien Radio_Head Awards zaradením v longliste kategórií Album roka 2019 a Skladba roka 2019. S novým albumom pribudol v kapele aj nový člen – trojicu v zostave Jozef Rezník, Jakub Joštiak a Miroslav Michale, ktorá je spoločne na scéne od decembra 2011, doplnil gitarista Lukáš Hlaváč. Nový zvuk je mohutnejší, plnší a fanúšikovia sa môžu tešiť na riadnu dávku energie a gitár.


Ivana Mer & Lyrik H DJ set

Netradičné spojenie speváčky, skladateľky a hlasovej lektorky Ivany Mer a raperom a naničhodným poetom Lyrikom H v podobe spoločného Djského setu sa bude pohybovať na vlnách štýlov ako tribal, electronic, dub či world music.

Sionni & Galagha DJ set

Druhou valentínskou dvojicou BUDE Sionni a Galagha. Tešiť sa môžete na ľúbivé melódie techna, housu aj breakbeatu.

Lístky na toto podujatie budete môcť získať aj prostredníctvom vysielania a sociálnych sietí Rádia_FM. Zakúpiť si ich budete môcť na mieste pri vstupe do KC Dunaj.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/199446717893538/

Vstup 18+

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame