Jesenný demovnicový koncert Rádia_FM v KC Dunaj

Jesenný demovnicový koncert Rádia_FM v KC Dunaj

Príďte si vypočuť tie najzaujímavejšie demovnicové objavy posledného obdobia!

V spolupráci s bratislavským KC Dunaj vám prinášame ďalší koncert, ktorý predstaví výber toho najzaujímavejšieho z programu Demovnica_FM. V stredu 16. októbra o 20:00 sa naživo predstavia ERØ , Kristína Mihaľová & Jakub Šedivý , Posthype a d# pipl araund , vstup je voľný.

Demovnica Rádia_FM je webový a rozhlasový rebríček nahrávok slovenských autorov, ktorým ešte album nevydalo vydavateľstvo. Ich skladby predstavujeme vo vysielaní Rádia_FM každú nedeľu od 18:00 do 19:00 a o ich poradí v hlasovacích kolách rozhodujú poslucháči na www.demovnica.sk .

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/459060524685919/

demovnica.jpg

ERØ

Erik Žigmund je študentom hry na gitare na VŠMU v Bratislave, no okrem gitary tiež hrá na klavíri a spieva. Popri škole skladá hudbu v štýle folku, jazzu, indie rocku, popu aj rnb. Jeho inšpiráciou je Amy Winehouse, Zaz, Stevie Wonder a ďalší. Zložil už viac ako 40 skladieb, ktoré sa chystá postupne nahrať v štúdiu. Venuje sa tiež skladaniu hudby do rôznych študentských filmov.

ERØ.png

KRISTÍNA MIHAĽOVÁ & JAKUB ŠEDIVÝ

Kristína Mihaľová a Jakub Šedivý sa v Demovnici odprezentovali svojou prvou spoločnou skladbou I’ll Be There, ktorá vznikla spontánne, tak ako väčšina ich pôvodnej tvorby. Kombinácia akustického prevedenia skladieb a hlas Kristíny vás nenechajú chladnými.

Kristína-Mihaľová-&-Jakub-Šedivý.png

POSTHYPE

Štvorčlennú kapelu Posthype možno označiť aj ako žilinské garage rock zoskupenie. Chalani sa postupne dostávajú do povedomia Žiliny a širšieho okolia cez lokálne koncerty, festivaly a podobné akcie. Skupina momentálne vydáva svoje debutové EP s názvom Time Eater, ktorého súčasťou bude päť skladieb s charakteristickým spevom, energickými bicími a výraznou basou.

Posthype.png

D# PIPL ARAUND

Kapela d# pipl araund vznikla iba v roku 2019, aj keď jej koncept existoval už asi dva roky predtým. Jej hudba je silno ovplyvnená jazzom, rockom a elektronikou, ako aj interpretmi ako Aphex Twin, Autechre, Nerve či Squarepusher.

d-pipl-araund.png

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame