J​arný​ demovnicový koncert Rádia_FM v KC Dunaj

J​arný​ demovnicový koncert Rádia_FM v KC Dunaj

V bratislavskom KC Dunaj vystúpia v stredu 22. mája Homes, Love My Science, Terapia a Cobra Eleven.

Vďaka jarnému demovnicovému koncertu Rádia_FM v priestoroch bratislavského KC Dunaj budete môcť zažiť vystúpenia až štyroch interpretov naraz! Predvedú sa na ňom kežmarský Homes, slovensko-anglický projekt Love My Science, bratislavské duo Terapia a Cobra Eleven z Hlohovca.

Demovnica Rádia_FM je webový a rozhlasový rebríček nahrávok slovenských autorov, ktorým ešte album nevydalo vydavateľstvo. Ich skladby predstavujeme vo vysielaní Rádia_FM každú nedeľu od 18:00 do 19:00 a o ich poradí v hlasovacích kolách rozhodujú poslucháči na www.demovnica.sk.

Príďte si vypočuť tie najzaujímavejšie demovnicové objavy posledného obdobia. Vidíme sa už v stredu 22. mája v bratislavskom KC Dunaj. Začíname o 20:00, vstup je voľný.

D_FB_1920.jpg

Homes (folk)

Homes, vlastným menom Peter Kravárik, má 20 rokov a svoju hudobnú kariéru začal produkovaním inštrumentálnej gitarovej hudby. Jeho singel Younger Sun je prvou skladbou naspievanou ním samotným a zároveň začiatkom novej etapy, v ktorej prestáva byť inštrumentalistom/producentom a začína byť sólovým interpretom. Svoju hudbu opisuje ako melancholickú, vytvára si v nej vlastný svet.


Love My Science (electropunk/indie/synth/postpunk/deathrock)

Slovensko-anglický projekt Love My Science vznikol koncom roku 2017, jeho členmi sú Ingrid Rudavská (hudba, texty, klávesy, husle) a Richard Veal (gitara). Ich texty pojednávajú o súčasnej realite zavalenej vedecko-technickým pokrokom, virtuálnou realitou, nedostatkom citov, ľudskosti a skrachovaných vzťahov. Opisujú kontrast medzi láskou a vedou, osamelosťou a globalizáciou a rozoberajú tiež nikdenekončiaci virtuálny rozmer i nebezpečie internetu.


Terapia (hip-hop)

Bratislavská hip-hopová skupina Terapia má dvoch členov, Jurgiho a Bonusa. Názov tohto hudobného dua vznikol preto, lebo pre chalanov je najlepšou terapiou práve terapia hudbou. Koncom roka 2018 vydali album s názvom #robímeArt, na ktorom sa nachádza 14 songov. Chalani majú za sebou úspešné spolupráce s rappermi ako Majself, ADiss, Delik, Dawe White, Elpe, Naty alebo s producentmi ako Peter Pann, Abe, Choppin, Dualit.


Cobra Eleven (drum and bass)

Cobra Eleven je pseudonym dvoch 24-ročných drum and bassových producentov. Pochádzajú z malebného Hlohovca a skladaniu hudby sa venujú zhruba od roku 2013.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/442599509883076/

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame