Rádio_FM Night: L Plus / Galagha & Gabbana / Changing Faces / Kutlo & Jimmy Danger

Rádio_FM Night: L Plus / Galagha & Gabbana / Changing Faces / Kutlo & Jimmy Danger

Piatok 9.11. o 21:00 / KC Dunaj.

V poradí tretia klubová výživa Rádia_FM bude mapovať viac ako 20 rokov štýlu drum and bass, ktorý sa z undergroundového neba vyniesol na momentálny vrchol záujmu. V piatok 9. novembra v bratislavskom KC Dunaj zahrajú tí, bez ktorých by neexistoval, a tí, vďaka ktorým ho tu čaká lepšia budúcnosť. L Plus a Galagha & Gabbana odohrané roky počítajú v desiatkach. Ako ich však doplnia súčasné vychádzajúce hviezdy Changing Faces a Kutlo & Jimmy Danger?

L Plus

Hudba od L Plus zaznela vo viacerých svetových uznávaných rádiách od BBC Radio 1Xtra cez Ministry of Sound až po KissFM, ako aj na prominentných YouTube kanáloch UKF či Liquicity. Jeho živé DJ mixy sú plné energie, sily a ťažkých basových liniek, ktoré spolu vytvárajú výnimočnú atmosféru.

Galagha & Gabanna

Otcovia slovenskej drum and bass scény, Galagha & Gabanna, toho spolu odohrali nespočetne veľa a poslucháčom Rádia_FM ich istotne netreba predstavovať. Vďaka ich hudbe boli parkety pravidelne rozbíjané už od 90. rokov a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí.

Changing Faces

Changing Faces odštartovala svoju kariéru pomerne sľubne. Značka UKF ju zaradila do rebríčka producentov, ktorých je v roku 2017 potrebné sledovať. Jej nadčasové melódie, uhladené beaty a hrejúce basy prilákali pozornosť vydavateľstiev ako Hospital, RAM, Med School, Pilot či Spearhead.

Kutlo & Jimmy Danger

Aj napriek svojmu nízkemu veku Kutlo produkuje skladby, ktoré si stihli vybudovať reputáciu u významných značiek ako NeurofunkGrid, Renegade Hardware and Mainframe. Zakladateľ labelu Audio Danger Records Jimmy Danger a jeho široký rozhľad ho predurčujú k tomu, aby v dvojici s Kutlom odohrali nezabudnuteľný set.

Lístky na toto podujatie budete môcť získať nielen prostredníctvom vysielania Rádia_FM, ale aj nášho facebookového profilu.

Udalosť: https://www.facebook.com/events/931806033685114/

Vstup 18+

FM_A1_v1.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame