Pozývame na Rádio_FM Night

Pozývame na Rádio_FM Night

Rádio_FM Night, piatok 29. 6., KC Dunaj, Bratislava.

Termín začiatku letných prázdnin je síce dátumom, ktorý sa väčšiny z nás už netýka, ale aj tak ho máme spojený zo začiatkom obdobia, ktoré sme veľmi dlhú dobu považovali za tú najlepšiu časť roka. Práve preto sme tento dátum zvolili za deň, keď odštartujeme sériu akcií pod hlavičkou Rádia_FM.

Odpoveď na otázku, čo ponúknu, je jednoduchá: mená, ktoré poznáte z denného vysielania Rádia_FM, mená, ktorým podľa nás bude patriť budúcnosť, no a, samozrejme, aj tých, ktorých poznáte iba podľa hlasu.

Akcia sa bude diať vždy na dvoch flooroch. Prvý nájdete v prípade vhodného počasia na krásnej terase, ktorou bratislavské KC oplýva (v prípade dažďa, silného vetra či prinízkej teploty bude presunutý do priestoru hlavného baru). Druhým floorom bude, samozrejme, hlavná sála KC.

Hudobnú produkciu na terase odštartuje pán, ktorého schopnosti a prehľad netreba nijako zvlášť vyzdvihovať: DJ JUNIOR. Hneď po ňom sa predstavia páni z kapely, ktorá tento rok zažíva návrat na scénu. Predstavili sa na tohtoročných RHA a zahrajú aj na blížiacej sa Pohode. Ako znejú NOISECUT v DJ verzii, sa dozviete už tento piatok.

O zábavu na hlavnom floore sa postará ďalšie meno, ktorého predstavovanie by mohlo pôsobiť komicky. Vec je jednoducho klasik, či už stojí na pódiu s mikrofónom, alebo za gramofónmi. Na rozdiel od neho je MACHO na začiatku cesty, ktorá ho raz možno privedie do podobnej situácie ako Veca. Chlapec z Piešťan sa venuje breakbeatu a jeho nahrávky sa objavujú v ponuke britských, gréckych či ruských vydavateľstiev. Ďalším z vystupujúcich je osoba, ktorú poznáte z vysielania Rádia_FM alebo klubových pódií, na ktorých sa objavuje už roky: GALAGHA.

Vyzerá to na teda na strhujúci piatkový večer, ktorý by ste si nemali nechať ujsť!

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame