Pohoda deň_FM už v stredu

Pohoda deň_FM už v stredu

Už v stredu nás čaká ďalší Pohoda deň_FM. V spolupráci s festivalom Pohoda sme pre vás pripravili deň plný koncertov, v premiére vám ponúkneme dokument Pohoda 2017 a na verejnej tlačovej konferencii sa dozviete, čo vás čaká na 22. ročníku Pohody.

Počas Pohoda dňa_FM zahrajú: Bukahara (DE), Noisecut a Nora Ibsenová, Katarzia a Pjoni, Puding Pani Elvisovej, The Wilderness, Funny Fellows, DŌMU (DE), dné (CZ) a Jimmy Pé. V dvoch koncertných štúdiách, vo foyer a na chodbách Slovenského rozhlasu na vás čaká bohatý celodenný sprievodný program. V premiére uvedieme Dokument Pohoda 2017, bude aj obľúbený formát pre milovníkov literatúry Čau o piatej (Štrpka a Štrasser), vo foyer si budete môcť zatancovať s Morongovcami, zabaviť sa pri trikoch kúzelníka Talostana, zahrať si proti nám stolný futbal a dozviete sa aj viaceré novinky 22. ročníka Pohody počas oficiálnej tlačovej konferencie.

Začíname už o 8:00 v štúdiu č. 5 Slovenského rozhlasu Ránom na eFeMku s Dominikou a Martinom. Od 14:00 vás čakajú Galager a Vierka v Popo_FM. Prinesieme vám aj špeciálne vydanie programu Pena dní_FM, ale aj Hudbu sveta_FM s Potkanom.

Program a ďalšie informácie nájdete tu.

pohoda_den_fm.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame