Nová hudba_FM: 46. týždeň

Nová hudba_FM: 46. týždeň

Little Dragon – Lover Chanting

Little Dragon to v súčasnosti veľmi pristane, sú pri chuti a zásobujú nás jednou chytľavou pesničkou za druhou. Lover Chanting je z rovnomennej EP platne tejto švédskej kapely, ktorou posielajú radosť a lásku do týchto pohnutých čias.


Friendly Fires – Heaven Let Me In

Friendy Fires nebolo počuť niekoľko rokov. Ale sú späť, Heaven Let Me In je veselý tanečný song, ktorý spoluprodukovali Disclosure. Po piesni Love Like Waves je to druhá ochutnávka z nového albumu, ktorý vyjde na budúci rok.


How To Dress Well – Body Fat

Hudba How to Dress Well stojí na výraznom hlase Toma Krela, je to r´n´b pre 21. storočie. A taká je aj jeho novinka v našom vysielaní. Volá sa Body Fat.


Neneh Cherry – Natural Skin Deep

Neneh Cherry má nový album Broken Politics, ktorý produkoval Four Tet. Hrávame si z neho už tretí singel. Natural Skin Deep je akýsi dancehall, ktorý pripomenie zvuk Jamieho XX. Pieseň sa však v polovici zlomí a príde afrobeatová medzihra, ako do Fela Kutiho alebo Franka Zappu. Ak sa vám album Broken Politics páči, tak vedzte že Neneh Cherry vystúpi vo februári budúceho roka aj na Slovensku.


Peter Bjorn and John – Wrapped Around the Axle

Švédsko je popová veľmoc a to, čo tam posledné roky vychádza, častokrát zatieni aj mnohé britské kapely. V týchto dňoch tam okrem novej Robyn vychádza aj Darker Days, ôsmy štúdiový album od Peter, Bojrn and John. Hrávame si z neho pieseň Wrapped around the Axle.


Gleb – Motorest

Gleb je mladý grimový MC, ktorého rýchlosť a flow mu môžu závidieť aj v zahraničí. Jeho prvý album Lavička Pimpin bol nominovaný na minuloročné Rádiohlavy. Ale ako Gleb hovorí v piesni Motorest, to bolo už dávno. Ako sa mu žije teraz, to sa z nej môžete dozvedieť tiež.


Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame