Nová hudba_FM: 40. týždeň

Nová hudba_FM: 40. týždeň

Julia Holter – I Shall Love 2

Juliu Holter sme si naposledy hrávali v roku 2015, v časoch jej albumu Have you in my wilderness. Jej novinka I Shall Love 2 je opäť barokový pop, ktorý pomaly graduje až  do skvelého záveru. Čakáme na nový album, ktorý sa bude volať Aviary. Vychádza v najbližších dňoch.


Mac Miller – Hurt Feelings

A ešte jedna spomienka na nedávno tragicky zosnulého rapera Mac Millera. Mac Miller mal 26 rokov a jeho posledný album Swimming vyšiel mesiac pred jeho smrťou, a toto je z neho pieseň Hurt Feelings.


Gladia Moony – Golden Cage

V novom domácom projekte Gladia Moony sa stretli muzikanti skúsení z projektov ako Nourish my fame, Tripple Sun,  ZOO and Aquarium, či Núku.  Na Black Sugar EP znie veľa syntezátorov, my si z neho hrávame Golden Cage.

Champagne Superchillin' – Amor Fati

Amor Fati od kapely Champagne Superchillin je francúzsky retro pop, ktorý má chic. Spevom pripomenie Françoise Hardy, vintage elektronikou zase kapely ako Stereolab  a zvukom a atmosférou by sa pokojne hodili na sountrack seriálu Twin Peaks.


Holm – With Every Heartbeat

A  jedna vtipná coververzia. Dánska dvojica, ktorá si hovorí Holm, takto prerobila With every Heartbeat, pôvodne veľký hit od speváčky Robin. Severania to vedia.

Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame