Nová hudba_FM: 33. týždeň

Nová hudba_FM: 33. týždeň

Jungle – Heavy, California

Ak sa stále spamätávate z koncertu londýnčanov Jungle, tak vám ho budeme pripomínať novinkou Heavy, California. Funk, soul a nezameniteľné vokály, Heavy, California je už tretí singel z nového albumu For Ever, ktorý vychádza v septembri.


Gregor – Song about holding hands

V našom vysielaní sa objavuje aj pieseň Song about holding hands od nováčika z Austrálie menom Gregor. Pesnička s jednoduchým posolstvom, ale dobre vyprodukovaná, pripomenie  náladou letný podvečer niekde na Baleároch a niekomu možno nových romantikov z osemdesiatych rokov.

L'Impératrice – Matahari

L´Impératice a ich nová pieseň Matahari sú francúzski každou notou. Po jej vypočutí možno dostanete chuť dať si automobilovú naháňačku po kľukatých serpentínach pri Saint-Tropez, alebo sa vybrať do parížskeho nočného klubu, alebo si aspoň pozrieť nejaký francúzsky špionážny film.


Phosphorescent – New Birth in New England

Phosphorescent je americký hudobník, ktorý sa presťahoval z New Yorku do Nashvillu. Založil tu rodinu a zamiloval sa do folku a country, veď v Nashville sa bez toho asi nedá prežiť. A o tom je aj jeho pieseň New Birth in New England.


Jaakko Eino Kalevi – Emotions in Motion

V našom vysielaní aj hudba z Fínska. Jakko Eino Kalevi je multiinštrumentalista, ktorý si všetky nástroje nahráva sám, vrátane saxofónového sóla v závere svojej novinky Emotions in Motion. Pieseň určite poteší priaznivcov Ariela Pinka.


Jonathan Something – Outlandish Poetica

V našom vysielaní aj trocha folk-rocku a blues, samozrejme so zvukom roku 2018, to je Outlandish Poetica od nováčika menom Jonathan Something. Folk a blues pripomínajú najmä zvonivý kovový zvuk gitary. Ak v hudbe sledujete aj texty, pri Outlandish Poetica môžete dostať poriadneho chrobáka do hlavy.



Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame