Nová hudba_FM: 32. týždeň

Nová hudba_FM: 32. týždeň

Emika – Run

Do týchto letných dní trocha chladu, melanchólie a aj smútku prináša nová pieseň od Emiky - Run. Na jeseň jej vychádza albumová novinka Falling In Love With Sadness. Pieseň Run je o tom, že nezáleží ako rýchlo bežíte, pred svojou minulosťou neujdete.


The Prodigy – Need Some1

Prodigy chystajú na jeseň nový, siedmy album No Tourists. Že to bude opäť agresívna aféra dokazuje aj úvodný singel Need Some1. Prodigy sa už asi nezmenia, Need Some 1 je postavená na samploch, rozbíjajú tam sklo a ozve sa aj na nepoznanie zmenená disco diva Loleatta Holloway. Need Some1 pripomenie ich dávnu tvorbu a poteší zarytých fanúšikov.


Autumnist – Sky Full Of Scars

Autumnist vydali v marci album False Beacon, a Sky Full of Scars je už tretia vec, ktorú si z neho hrávame. Potemnelá atmosféra Autumnistom ostala, novinkou sú vokalisti, ktorí sú až na jednu výnimku prítomní v každej piesni na platni. False Beacon je jeden z tých domácich albumov, ktoré vyšli tento rok aj na vinyle.


Serpentwithfeet – Whisper

Serpentwithfeet je 29-ročný Američan z Baltimoru, ktorého album Soil sme mali nedávno v rubrike Album týždňa. Seprentwithfeet ide v línii soulom a gospelom odchovaných hudobníkov ako sú James Blake, Gaika, Moses Sumney, alebo Ghostpoet. 
Jeho pieseň Whisper je z tých netypických rádiových piesní - rozbieha sa až v polovici.


Jimothy Lacoste – I Can Speak Spanish

V našom vysielaní si môžete precvičovať aj španielčinu. Aspoň v milej piesni I can speak Spanish od Jimothy Lacoste. Zíde sa počúvať pri ceste kamsi na dovolenku.


Aurora – Queendom

Aurora sa vo svojej novej piesni Queendom prihovára všetkým tým, ktorí sa cítia byť v menšine na tomto svete. Táto mladučká Nórka si za posledný rok zažila čo je to sláva, má oddaných fanúšikov na celom svete a chystá pre nich na jeseň nový album. Prvý singel z neho Queendom je pozdvihujúci tanečný pop


Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame