Nová hudba_FM: 24. týždeň

Nová hudba_FM: 24. týždeň

Crystal Fighters – Boomin' In Your Jeep

Crystal Fighters vedia napísať chytľavú letnú pieseň, o tom vás presvedčia aj svojou novinkou Boomin in your Jeep. Crystal Fighters už majú plány na leto, a čo vy?


Moses Sumney & James Blake – Make Out in My Car (James Blake Remix)

Moses Sumney je pozoruhodný mladý hudobník z LA. Make Out In My Car je pieseň z jeho minuloročného debutu Aromanticism, ktorá teraz vychádza v remixoch. Pieseň prerobil Sufjan Stevens a my si hrávame verziu od Jamesa Blakea. Tak trochu strašidelné rnb dostalo pulzujúci rytmus. Blakeova verzia pripomenie FKA Twigs alebo Samphu.


Fufanu – Hourglass

Fufanu sú islandské trio, ktoré môžete poznať vďaka jeho predchádzajúcemu albumu Sport. Novinka Hourglass je však úplne iná, žiadne ťažké beaty a zvuková špina sa tentokrát nekonajú. Hourglass je pomalšia a prístupná, takmer balada. Nie je to však tým, že by sa Fufanu chceli páčiť. Ich hudba je ťažko zaraditeľná a charakterizuje ju nepokoj a spájanie rôznych žánrov.

Honne – Location Unknown (feat. Georgia)

Honne sú britské elektro-soulové duo, ktoré dobre poznáte z nášho vysielania. Aktuálne si hrávame pieseň Location Unknown. Slovo honne pochádza z japončiny a znamená niečo ako skutočné pocity, také tie, ktoré máte v sebe a nikto iný o nich nevie. A takéto hlboké a intímne pocity sa snaží navodiť hudba od Honne.



Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame