Rok 2016 v Ráne na eFeMku

Rok 2016 v Ráne na eFeMku

Pripomeňte si inšpiratívnych hostí z Rána na eFeMku, ktorí nás navštívili v minulom roku.

Dominika a Martin v roku 2016 v Ráne na eFeMku privítali Slovákov, ktorým sa podarilo získať rôzne významné ocenenia – svetové aj národné. Zaslúžili si ich za svoj prínos v umení, v ekológii aj v oblasti ľudských práv.

Vynimocni Slovaci Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pozvanie do Rána na eFeMku prijalo minulý rok niekoľko zaujímavých spisovateľov, ktorí prišli predstaviť svoje knihy. Boli medzi nimi autori reportážnej literatúry, spisovateľ, ktorý písal texty pre Bjork, aj ocenená domáca autorka.

Spisovatelia Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Rok 2016 bol pre nás aj celkom praktický. V Ráne na eFeMku sme sa učili variť kávu s majstrom sveta, hrali sme petang a skúšali sme nové športy (aspoň slovne).

Zaujimavosti Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V Ráne na eFeMku sme hovorili o témach, ktoré hýbali slovenskou spoločnosťou. Vyjadrilo sa k nim aj niekoľko osobností, ktoré prijali naše pozvanie do štúdia. Rozprávali sme sa napríklad s poľskou režisérkou Agnieszkou Holland alebo hercom Martinom Hubom.

Posolstva Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ponúkame vám aj živú hudbu a exkluzívnych hudobných hostí. Tento rok sme sa rozprávali s dvomi zahraničnými hviezdami a v Ráne na eFeMku vystúpilo niekoľko domácich kapiel.

Hudba v Rane na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Všetky rozhovory s inšpiratívnymi hosťami, ale aj rozhovory s hudobníkmi a ukážky z ich ranných koncertov, nájdete na našom webe.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame