Rok v hudbe_FM: 1996 a 1997

Rok v hudbe_FM: 1996 a 1997

V Egypte dochádza k viacerým teroristickým útokom na turistov, Veľkú Britániu postihuje infekčná choroba BSE. Vzniká Zväzový štát Ruska a Bieloruska, Hongkong prechádza pod správu Číny. Predstavený je sofware ICQ, hračka Tamagoči, počítačová hra Duke Nukem 3D a formát DVD. Premiéru majú filmy Trainspotting, Anglický pacient, Život je krásny, Kolja, Piaty element a Titanic. Hudobným fenoménom je kapela Spice Girls, tanečný ošiaľ vyvoláva singel Macarena. Zavraždený je raper Tupac Shakur a The Notorious B.I.G. Debutové albumy vydávajú Fun Lovin' Criminals, Nada Surf, Fatboy Slim a Mogwai.

Aj tento týždeň pokračujú naše výpravy do minulosti vo víkendovej rubrike Rok v hudbe_FM. V dennom vysielaní medzi 10:00 a 18:00 sa v sobotu 4. júla budeme venovať roku 1996 a v nedeľu 5. júla budeme pokračovať rokom 1997.

Rok v hudbe_FM 1996 pt.1. (Arab Strap - The First Big Weekend) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1996 pt.2. (Everything but the Girl - Walking Wounded) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1996 pt.3. (DJ Shadow - Midnight in a Perfect World) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1996 pt.4. (Marilyn Manson - The Beautiful People) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1997 pt.1. (Radiohead - Paranoid Android) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1997 pt.2. (Biosphere - Kobresia) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1997 pt.3. (Mansun - Wide Open Space) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok v hudbe_FM 1997 pt.4. (Buena Vista Social Club - Chan Chan) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nina_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame