Scéna_FM vyráža na turné po slovenských kluboch. Buďte pri tom!

Scéna_FM vyráža na turné po slovenských kluboch. Buďte pri tom!

Reláciu Scena_FM, určite poznajú všetci fanúšikovia modernej elektronickej hudby. Pravidelná piatková show na Radiu_FM pod taktovkou Galagera a Yanka Krala hostila už množstvo špičkových mien ako z domácej, tak aj svetovej hudobnej scény.

Po vyše roku svojej existencie sa relácia z éteru rádia chystá priniesť to najlepšie z domácej scény do šiestich miest a klubov na Slovensku. Do konca tohto kalendárneho roka prichystali Galager a Yanko Kral 3 zo spomínaných akcií. Na programe budú Bratislava, Prievidza a Trenčín.

Štartuje sa 9. októbra v bratislavskom Nu Spirit clube, kde popri samotných moderátoroch zahrajú B Complex, Inkwall a Sir Bakulu. 13. novembra oslávia na “Najt” Galagha a Gabanna 20 rokov svojho spoločného fungovania v prievidzkom klube Element.

Vyhrajte 2 voľné vstupy na bratislavskú premiéru  v Nuspirit Clube. Napíšte aspoň 2 veľké mená, ktoré zahrali v relácii Scéna_FM. Správne odpovede posielajte do stredy 7.októbra na adresu radiofm@radiofm.sk s predmetom WEBSÚŤAŽ Scéna_FM.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame