VIP vstupenky na Trident Open Air

VIP vstupenky na Trident Open Air

Posledný júnový víkend sa opäť uskutoční jedna z najväčších tanečných udalostí na Slovensku. Pod hlavičkou Let It Roll slovakia sa 26. a 27. Júna prírodný areál pri jazere Duchonka opäť premení na drum&bass festival [[[Trident Open Air.

Návštevníci sa môžu tešiť na dva dni plné hudby v podaní vyše 100 djov z 8 krajín sveta. Medzi headlinerov tento rok patri rakúsko-anglické spojenie producentov MEFJUS a INSIDEINFO, anglický mainstream budú reprezentovať CULTURE SHOCK, TANTRUM DESIRE a výrazný JOHN B. Z Ruska prídu TEDDY KILLERZ a ešte temnejšiu stránku drum&bassu ponúkne Juhoafričan COUNTERSTRIKE a Bulhar COOH. Hlavné časy oboch dní na druhom pódiu budú venované anglickým značkám Serotone recordings a jungle/jump up partii menom Vibez. Tento zoznam navyše doplňajú desiatky top djov z českej a slovenskej scény ako napr. Changing Faces, Bifidus Aktif, Dephzac, Sayko, Kato, a mnoho ďalších.

Program festivalu [[[Trident Open Air bude tento krát rozdelený až na dve open air a jedno uzavreté indoor pódium. Počas celého víkendu sa môžete tešiť na vyše 30 hodín kvalitnej tanečnej hudby a aj na viaceré doprovodné akcie.

Ponúkame vám 2 VIP vstupenky na toto podujatie. Stačí, keď správne odpoviete na súťažnú otázku: Koľký ročník Trident Open Air sa uskutoční? Správne odpovede posielajte na adresu radiofm@radiofm.sk do utorka 23. júna. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Trident Open Air".

TOA2015-poster-final_full.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame