Skvelý domáci drum´n´bass v Trnave. Vyhraj vstupenky!

Skvelý domáci drum´n´bass v Trnave. Vyhraj vstupenky!

Čaká nás ďalšia klubová akcia SUMMIT, tentokrát s poradovým číslom 39, ktorá sa uskutoční 22. 5. 2015 v trnavskom Art Klube. Pripravený je pre vás mix liquidfunku a neurofunku, občasne prelínaný inými subžánrami lámaného beatu. Bude pre vás pripravené čerstvé ovocie počas večera, samolepky, špeciálna videoprojekcia, ale aj súťaže o voľné vstupy.

Kto sa predstaví za mixpultom?

Hlavnou hviezdou je DEPHZAC.

DJ a producent, ktorý za viac ako 10 rokov pôsobenia na scéne spravil veľký kus práce pre slovenský drum and bass. Za celé to obdobie sa mu nahromadila tvorba, ktorú minulé leto zhrnul na svojom debute pod názvom TOUCH MY WORLD LP. Dlhé roky pôsobil v dávnej bašte polámaných beatov Nové Zámky, kde sa podieľal na organizovaní legendárnej noci Blackrain, či akcií Aquabeatz, Sunrise, Rainbow, Klikfest... Jeho tracky sa nesú v klasickom neuro - deep zvuku a poväčšine prešľahané liquidfunkom, čo bezpochyby vyhovuje širokému spektru poslucháčov. V produkcii nezaháľa a stále pracuje na nových veciach, ktoré so sebou určite prinesie.

O support sa postarajú domáci zástupcovia SELO, B3TON, DIFFE a BOBO.

Tešíme sa na vás.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

Vyhraj dva voľné vstupy na akciu Summit. Napíšte nám, na koho vystúpenie si z klubovky Summit najlepšie spomínate? Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do štvrtka 21. mája a do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: SUMMIT

s.39 web.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame