B-Complex v Banskej Bystrici

B-Complex v Banskej Bystrici

Jeden z najznámejších slovenských drum&bassových DJ-ov, B-Complex, sa v piatok 24. apríla predstaví v Urban Spote v Banskej Bystrici.

B-Complex už vypredal parties na Novom Zélande, v Holandsku, Belgicku, Austrálii, Anglicku či Los Angeles. Za raketový štart vďačí skladbe „Beautiful Lies“, ktorá v roku 2009 vyšla vo vydavateľstve Hospital Records. V súčasnosti pracuje na autorskom albume.

Za mixpultom ho vystriedajú Ear Drum Kru, ktorí majú na konte prvý slovenský drum&bassový vinyl - Steps EP. Ich tvorba je veľmi pestrá – tvorí ju dub, electro, drum&bass, breakbeat, dubstep, trip-hop či nu-rave.

Svojou selekciou parket roztancuje aj Prievidžan Kutlo, ktorý si už stihol zahrať na festivale Trident Free Open Air 2013, a vyhral aj 2. kolo DJ-skej súťaže SIGNAII_FM Mini BASS – New Generation 2013. Hornonitriansky región rovnako zastúpia DJ-i Sicksound a Shirty.

Predstaví sa aj Banskobystričan Screamaker, ktorý sa zameriava najmä na drum&bass, no v poslednom období ho očarili aj hip-hopové beaty.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA

Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na B-Complexovo vystúpenie v Banskej Bystrici, napíšte nám, aké je skutočné meno tohto DJ-a a producenta. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 22. apríla, do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: B-Complex“. 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame