SUMMIT.38

SUMMIT.38

V piatok 17. apríla sa v trnavskom Artklube bude konať už 38. pokračovanie pravidelnej drum&bassovej noci SUMMIT. Akcia bude o to výnimočnejšia, že SUMMIT zároveň oslávi 5. narodeniny. Organizátori si preto pozvali špeciálneho anglického headlinera – projekt Allied, a pre prvých sto návštevníkov majú pripravené aj darčeky.

ALLIED

Vďaka inšpirácii, ktorú im poskytla pokroková hudba, sa ešte počas školských čias spojili Ali a Ed the Brighton, vytvorili spolu DJské a producentské duo a čoskoro začali budovať svoje vlastné štúdio. Rýchlo objavili čaro sequencerov, syntetizátorov a samplerov, s ktorými sa pustili do svojich prvých drum&bassových projektov. Ich prvé releasy boli „Unseen Sun“ a „Lunar 3“, a odvtedy sa ich futuristické a tech zvuky čím ďalej, tým viac šíria tanečnými parketmi nielen vo Veľkej Británii.

EVRO

je DJ pôvodom z Trnavy, momentálne žijúci v Brne, ktorý sa s drum&bassom zoznámil pred ôsmimi rokmi. V lete vyhral so svojím vinyl setom DJskú súťaž, vďaka ktorej si zahral na AIR festivale v českom Hradci Králové. Súbežne s DJ-ingom sa tiež venuje produkcii svojich vlastných trackov prevažne na neurofunkovej vlne. Za zmienku stojí track „The Borg“, ktorý vyšiel na slovenskom labeli Koncept. Jeho ďalší producentský počin je temne ladená skladba „Room 237“, ktorý vyšla na českom labeli Sun Side Recordings.

REDFACE

Rodák z Trnavy prichádza po dlhšej dobe z Anglicka, aby pre vás odpálil set plný nestarnúcich bangerov, ale aj silu aktuálneho zvuku. Redface hráva prevažne atmospheric a liquid drum&bass plný atmosférických plôch, valivých basov a príjemných tanečných melódií, no tentoraz pripravuje aj niečo z tvrdších zlomených beatov.

NUCLEAR X

je rezident akcie SUMMIT, od ktorého nemusíte počuť iba drum&bass, ale aj iné žánre elektronickej hudby.

BOBO

je organizátor akcie SUMMIT, ktorý taktiež nemôže na pódiu chýbať. Zavalí vás vlnou rôznorodej hudby od liquidfunku, cez neurofunk, až po tvrdšie dark tracky.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA

Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na drum&bassovú party SUMMIT.38, napíšte nám názvy aspoň troch vydavateľstiev, na ktorých vyšli skladby britského projektu Allied. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 15. apríla, do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Summit.38“.

Summit.38.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame