Angel Olsen sa vráti do Viedne

Angel Olsen sa vráti do Viedne

Americká hudobníčka Angel Olsen vystúpi vo Viedni a my vás na tento koncert pozývame! Angel minulý rok vydala svoj tretí štúdiový album My Woman, z ktorého poznáte single Give It Up alebo Intern.

Angel zažila počas svojich tridsiatich rokov toľko príbehov, že inšpirácia jej určite vystačí ešte dlho. V detstve ju adoptovali rodičia a Angel dostala novú rodinu vrátane siedmich súrodencov. Veľký vekový rozdiel spôsobil, že sa hudobníčka dostala k hudbe 60. rokov, ktorou kedysi žili jej adoptívni rodičia. Preto niet divu, že Angel viac inšpiruje Dolly Parton ako súčasní interpreti.

Hudobníčka spolupracovala s overenými menami americkej scény ako Bonnie „Prince“ Billy, Cass McCombs či Leroy Bach z kapely Wilco.

Ak chcete vidieť Angel Olsen naživo vo Viedni, kde vystúpi 30. mája, napíšte nám ktoré vydavateľstvo vydalo jej posledné dva albumy. Na tom istom labeli vydali svoje nahrávky napríklad aj Bon Iver alebo Unknown Mortal Orchestra. Správne odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk s predmetom WEBSÚŤAŽ ANGEL OLSEN do stredy 24. mája.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame