SIGNAll_FM Night

SIGNAll_FM Night

Drum&bassová noc Signall_FM Night si pripravila pre fanúšikov rovno dve hudobné lahôdky. V piatok 20. februára prinesie do KC Dunaj šéfa labelu Spearhead Records BCeeho (UK) a DJa a producenta Paula SG (AT), ktorý stojí za Jazzsticks Recordings. K výživnej selekcii plnej liquidfunku, soulful a deep drum&bassu prispeje počas noci aj talentovaná dvojica Dubler & Tundra (CZ), domáci platňojazdec Kelso a rezident Lixx.

 

BCee (UK)

BCee.jpgAké je to začínať s DJingom v roku 1995? BCee o tom vie svoje. Jeho zatiaľ 20-ročná kariéra nezmazateľne poznamenala svet drum&bassu. Steve naplno prepadol zvuku melodického drum&bassu niekedy v roku 2001, ale jeho sen mať vlastný label sa splnil až odchodom na Ibizu, kde založil svoju značku Spearhead Records. Okrem objavovania nových talentov sa začal venovať aj vlastnej produkcii a po návrate do UK vydáva v roku 2009 debutové EP Generations. V ďalších rokoch okrem niekoľkých desiatok singlov a remixov prichádzajú na scénu albumy Beat The System (2011) a Lost & Found (2013). BCee momentálne pracuje na svojom 3. štúdiovom albume.

 

Paul SG (AT)

Paul SG.jpgNebude to prvýkrát, čo sa na Slovensku predstaví aj vynikajúci špecialista na rolujúce beaty Paul SG. Tento 29-ročný DJ a producent pôvodom z Nemecka už dlhšiu dobu ovplyvňuje dianie na drum&bassovej scéne zo susednej Viedne. V teenagerských rokoch pôsobil ako bubeník a perkusionista v mnohých kapelách, čo mu umožnilo okúsiť mnoho žánrov od rocku a punku, cez funk po blues či gospel. Najväčší vplyv však na ňom zanechal jazz a soul 50-tych a 60-tych rokov. Od roku 2004 má na konte množstvo releasov na značkách ako Good Looking, Innerground, Liquid V, Fokuz či Vibez, no sám priznáva, že osudnou sa mu stala jeho spolupráca s lablom Good Looking. Od roku 2008 vedie svoj label Jazzsticks Recordings, uvádza  radio show na Bassdrive.com, produkuje výbornú hudbu a ako DJ svoj najnovší zvuk príde predstaviť po prvýkrát aj do Bratislavy.

Lineup:

- BCEE (UK)
- PAUL SG (AT)
- Dubler & Tundra (CZ)
- Kelso (SK)
- Lixx (SK)

Visuals: VJ Sicknico

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA

Ak chcete získať dva voľné vstupy na SIGNAll_FM Night, ktorá bude v bratislavskom KC Dunaj 20. februára, napíšte nám, koľko rokov oslavuje label Spearhead Records patriaci DJovi a producentovi BCeemu. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do stredy 18. februára. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: SIGNAll_FM Night“. 

Plagat Signall_FM Night.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame