Lenka Dusilová a Baromantika

Lenka Dusilová a Baromantika

Koncom minulého roka vydala Lenka Dusilová s kapelou Baromantika album nazvaný "V hodině smrti". V dňoch 18. až 20. februára sa s ním naživo zoznámi aj slovenské publikum. Na dva z troch koncertov si Lenka pozvala hudobne i ľudsky spriazneného hosťa - skupinu Longital. Tá odohrá špeciálne koncerty s bubeníkom Mariánom Slávkom. V Bratislave prebehne aj oficiálny slovenský krst.

Baromantika je pražská indie-popová kapela založená v roku 2010 jednou z popredných českých speváčok Lenkou Dusilovou a jej kamarátmi, výnimočnými mladými hudobníkmi a autormi. Kapela vydala eponymný album „Baromantika“ v roku 2011. Predala z neho viac ako 7 000 kusov, absolvovala množstvo vypredaných koncertov a získala početné pozitívne hodnotenia hudobných periodík a recenzentov v Českej republike i na Slovensku. V septembri 2014 vychádza druhý album „V hodině smrti“, na ktorom sa členovia kapely predstavujú aj ako spoluautori.

Termíny koncertov:

18.2. Bratislava, Ateliér Babylon (+ Longital)

19.2. Žilina, Stanica Žilina-Záriečie (+ Longital)

20.2. Banská Bystrica, Záhrada - Centrum nezávislej kultúry

Súťažná otázka

Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na jeden z koncertov Lenky Dusilovej a Baromantiky, napíšte nám, koľkokrát táto speváčka vyhrala cenu Českej hudobnej akadémie „Anděl“. Odpovede posielajte na e-mailovú adresu radiofm@radiofm.sk, do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Lenka Dusilová“. K odpovedi nezabudnite pripísať aj mesto, v ktorom by ste chceli ísť na koncert.


Lenka Dusilova Bratislava.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame