Wilsonic presents: Sekuoia

Wilsonic presents: Sekuoia

V bratislavskom Ateliéri Babylon sa v sobotu 31. januára na podujatí Wilsonic presents: predstaví čoraz známejší dánsky projekt Sekuoia.

 Sekuoia je projekt Patricka Madsena, ktorý naživo hráva v trojčlennom obsadení a má organický a zároveň elektronický zvuk. Je to introvertná indietronica postavená na krehkých melódiách a chillwavových náladách, ktorá sa však neutápa v prílišnej melanchólii. Očarí všetky citlivé duše s trochou škandinávskej introvertnosti a post-dubstepovým feelingom à la Burial. 


Sekuoia má za sebou úspešné predskakovanie kapelám ako WhoMadeWho, Mø, Veto alebo Active Child a práve dokončuje debutový album. Na Slovensku sa už predstavil vlani na festivaloch Wilsonic a Waves Bratislava. 


Súťažná otázka:


Ak chcete vyhrať dva voľné vstupy na koncert dánskeho projektu Sekuoia, napíšte nám, ktorí slovenskí interpreti sa 31. januára v bratislavskom Ateliéri Babylon predstavia ako jeho predskokani. Odpovede posielajte na radiofm@radiofm.sk do štvrtka 29. januára. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Sekuoia“.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame