Voices Live 37

Voices Live 37

Nezisková organizácia Voices pripravuje už 37. pokračovanie série kultúrnych podujatí, ktoré v dvojhodinovom programe tradične spájajú premietanie krátkych filmov, čítačky slovenskej literatúry, rozhovory so zaujímavými hosťami a akustické koncerty hudobných skupín. Konať sa bude vo štvrtok 27. novembra o 19:00 v Divadle Tower Stage v Bratislave.

Bratislavská kapela s pesničkárskym feelingom a akustickým zvukom Tu v dome zahrá na Voices Live 37 skladby z albumu Protichodné chute, ktorý vyšiel len pred pár týždňami vo vydavateľstve Slnko records.

Neobyčajným zážitkom bude aj premiéra dokumentárneho filmu Martiny Slovákovej Quo vadis, Ingrid? Mladá riaditeľka kreatívneho štúdia Cukru ho nakrúcala so svojím tímom vo Zvolene a je o Ingrid Kosovej, ktorá sa svojimi aktivitami usiluje o väčšie porozumenie a rešpekt medzi nami.

O zdravom jedle a grafickom dizajne sa budú moderátori Andrea Ungvölgyi a Ivan Ježík rozprávať s Dodom Dobríkom, ktorý je autorom nádherných obálok viacerých kníh či premyslenej vizuálnej identity podujatia TEDxBratislava. Svoj debutový album Loveshy predstaví divákom skupina Queer Jane. Ich rock and rollové pesničkárstvo má už svojich verných fanúšikov a po 27. novembri k nim dozaista pribudnú ďalší.

V rozhovore a krátkom filme hostitelia predstavia Soňu Holúbkovú, dušu medzinárodného festivalu tvorivosti a fantázie Jašidielňa. Soňa je Slovenkou roka 2013 a veľkou priateľkou slobody, tvorivosti a rovnocennej spolupráce s ľuďmi s postihnutím.

Súťažná otázka
Ak chcete získať dva voľné vstupy na Voices Live 37 do bratislavského Divadla Tower Stage, napíšte nám, ktorý finalista ceny Anasoft Litera 2014 sa zúčastní na tomto podujatí. Odpovede posielajte na e-mailovú adresu radiofm@radiofm.sk do pondelka 24. novembra. Do predmetu správy uveďte „Websúťaž_FM: Voices Live“. 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame