Ospalý pohyb a Gitla na Urban_FM Nights

Ospalý pohyb a Gitla na Urban_FM Nights

Dva koncerty, dva večery a jeden priestor, ktorý hudobne zastreší Radio_FM. Koncom júna vás prebudí bratislavská kapela Ospalý Pohyb a na druhý deň vystúpi v slovenskej premiére izraelská folková speváčka Gitla.

Ospalý pohyb uvidíte vo štvrtok 25. júna a Gitla sa predstaví v piatok 26. júna. Oba koncerty začínajú o 21:00. Vstup je voľný.

Miesto konania: Gorila.sk Urban Space na Námestí SNP v Bratislave

Ospalý pohyb je kapela, ktorá sa dala dokopy opäť po zhruba 16 rokoch. V súčasnej zostave Martin Burlas (vocals, bass & dictaphones), Peter Zagar (synthesizers), Daniel Baláž (drums & machines) a Pavol Hubinák (guitars) prináša staršie skladby v nových aranžmánoch, ale aj čerstvé skladby.


Gitla je výrazný talent izraelskej hudobnej scény. Folková speváčka a skladateľka s anjelským hlasom.Jej hudobná výpoveď sa vyznačuje originalitou, otvorenosťou a vrúcnosťou. Piesne sú jej osobnou výpoveďou o vlastnom svete, detstve, ľuďoch, ktorí ju ovplyvnili, o láske k prírode a silnom pute k minulosti.

V máji 2014 zvíťazila s piesňou „Teeth and Bones“ v celonárodnej speváckej a kompozičnej súťaži, ktorú organizuje BPM College – popredná hudobno-vzdelávacia a hudobno-produkčná inštitúcia v Izraeli. Gitla získava čoraz viac priaznivcov doma i v zahraničí.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame