Rádio_FM Night

Rádio_FM Night

Analogrunner / Jimmy Pé b2b FVLCRVM / Galagha b2b Vinnie Lonely.

V týchto dňoch oslavuje Rádio_FM svoje 15. narodeniny! Niet lepšej príležitosti na ich oslavu ako pretancovať celú noc počas ďalšej Rádio_FM Night. Štvrté poschodie bratislavského klubu KC Dunaj v piatok 8. novembra ovládne klubová noc pod taktovkou Analogrunner, Jimmy Pé b2b FVLCRVMGalagha b2b Vinnie Lonely.

Lístky na novembrovú Rádio_FM Night môžete získať v súťažiach vo vysielaní Rádia_FM, ako aj na sociálnych sieťach Rádia_FM (FacebookInstagram).

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/779241665865830/

Vstup 18+

ANALOGRUNNER

Producent a hudobník Analogrunner čerpá inšpiráciu a energiu z prírody a pohybu. Vo svojej tvorbe kombinuje najrôznejšie zvukové zdroje – nahrávky vlastných detí a ich hračiek, svoje nedokonalé inštrumentálne pokusy na gitare a klavíri či hudobníkov a vokalistov, ktorých v živote stretol, a všetko to zaobaľuje do vkusnej súčasnej elektroniky. Okrem vlastných skladieb je veľmi zručný remixér, pretvoril skladby autorov ako Jana Kirschner, Autumnist či Bulp.

JIMMY PÉ

Bádateľ nalomených beatov Jimmy Pé rád preskakuje medzi rôznymi hudobnými teritóriami bez toho, aby stratil svoj vlastný charakteristický zvuk. Ten je známy predovšetkým množstvom zlomených rytmov pohybujúcich sa na hranici medzi melanchóliou a eufóriou. Spoluzakladateľ vydavateľstva GERGAZ preráža vody nielen na domácej, ale aj zahraničnej hudobnej scéne – predstavil sa na festivaloch Sziget, Outlook, Liverpool Sound City či Colours of Ostrava.


FVLCRVM

FVLCRVM, sólový projekt Pištu Kráľoviča z kapely Nvmeri, je charakteristický svojím zameraním na elektronické žánre footwork, juke alebo bass. Jeho EP-čka boli doteraz vydané v slovenskom vydavateľstve GERGAZ a austrálskom vydavateľstve Never Slept, a momentálne od neho v napätí očakávame ďalšiu nahrávku.


GALAGHA

Galagha patrí k otcom slovenskej drum&bass scény. Vďaka jeho setom boli parkety pravidelne rozbíjané už od 90. rokov a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. V súčasnosti ho môžete počuť aj za mikrofónom Rádia_FM v dennom vysielaní či v autorskom programe Scena_FM, ktorý každý piatok po 21:00 vysiela spolu s Yankom Králom.

VINNIE LONELY

Počas novembrovej Rádio_FM Night bude Galaghov set dopĺňať Vinnie Lonely a jeho analógový DJ-ský výber plný housu, techna, acid, disca či boogie. Určite sa máme na čo tešiť!

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame