Rádio_FM Night: Toky / Galagha / Lixx

Rádio_FM Night: Toky / Galagha / Lixx

Piatok 28.6. / 21:00 / KC Dunaj

Posledná klubová noc v spoločnosti Rádia_FM pred letnou prestávkou bude mať legendárne obsadenie. Pod strechou bratislavského KC Dunaj sa v piatok 28. júna predstaví DJský priekopník techna na Slovensku Toky a zástupcovia špičky slovenskej drum&bass scény Galagha a Lixx.

T.jpg

Toky (Antidandruff, SK)

Juraj Tokár je legendárny DJ a producent, ktorý je považovaný za otca slovenskej techno scény. Toky, známy aj ako Rumenige, pôsobí na scéne od roku 1992. Jedno z jeho prvých hosťovaní v slovenskom éteri bolo v programe Crystal House na bývalej stanici Radio Ragtime, neskôr mal aj vlastnú reláciu už v neexistujúcom rádiu RMC. Svoje produkcie vydáva v prestížnych svetových vydavateľstvách. Ako DJ pochodil kus sveta, navštívil krajiny ako Nemecko, Francúzsko, Rusko, Rakúsko, Švajčiarsko, Holandsko a kopu ďalších, a má za sebou hranie so svetovo najlepšími DJmi, ako napríklad Surgeon, Takaaki Itoh, Umek, L.Slater, M.Carola, Geatek, A.Beyer, Hardcell, Space DJz, Advent, Inigo Kennedy, James Ruskin či Funk D Void. Taktiež bol dlhý čas rezidentom bratislavského undergroundového klubu Subclub.

G.jpg

Galagha

Galagha je jedným z otcov slovenskej drum&bass scény, vďaka ktorému boli parkety pravidelne rozbíjané už od 90. rokov a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. V súčasnosti môžete Galagera počuť aj za mikrofónom Rádia_FM v dennom vysielaní či v autorskom programe Scena_FM, ktorý každý piatok vysiela spolu s Yankom Králom.

L.jpg

Lixx

Lixx je drum&bassový fanatik a DJ, ktorý pôsobí na slovenskej scéne už skoro 20 rokov. Jeho záber je široký – od soulful drum&bassu cez liquidfunk a poriadne deepové rollery až po „heart-touching“ elektroniku. Poznať ho môžete aj ako autora a moderátora programu SIGNAII_FM a rovnomennej klubovej noci. Stojí tiež za projektom Basshaze. Lixx je držiteľom niekoľkých DJských titulov doma aj v zahraničí. V roku 2012 sa mu podarilo dosiahnuť prvenstvo na DJ competition prestížneho festivalu Sun&Bass na Sardínii.

Lístky na júnovú Rádio_FM Night môžete získať v súťažiach vo vysielaní Rádia_FM, ako aj na našom Facebooku.

Udalosť na Facebooku:  https://www.facebook.com/events/843560096018039/

Vstup 18+

FM_IG.jpg
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame