Pohoda Deň_FM 2019

Pohoda Deň_FM 2019

Bolo nás jedenásť, Ventolin, britské kapely LIFE a Penelope Isles, rakúski Cari Cari, izraelská producentka Noga Erez, GLEB, Čavalenky a Raptor Koch vystúpia v utorok 14. mája na Pohoda Dni_FM.

V troch koncertných štúdiách, vo foyer a na chodbách Slovenského rozhlasu na vás čaká bohatý celodenný program. V premiére uvedieme film 22 – dokument o Pohode 2018, bude aj obľúbený formát pre milovníkov literatúry Čau o piatej, vo foyer si budete môcť zahrať stolný futbal o lístky na festival a dozviete sa aj nové mená a ďalšie novinky 23. ročníka Pohody počas oficiálnej tlačovej konferencie.

Do foyer budovy Slovenského rozhlasu prinesieme aj tento rok Pohoda Shop. Od 8:00 si v ňom budete môcť zakúpiť 89 kusov permanentiek na Pohodu 2019 za zníženú cenu 89€. Zároveň si tu v tento deň budete môcť vyzdvihnúť objednávky uskladnené pre osobný odber vo Svätom Jure. Zahrať sa môžete aj v kútiku iHRYsko, v ktorom nájdete rôzne spoločenské hry. Tým, ktorí nemôžu prísť do Bratislavy osobne, priblížime atmosféru Pohoda Dňa_FM počas celého dňa vo vysielaní Rádia_FM.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/369345263675831/

Viac informácií nájdete aj tu.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame