Rádio_FM Night: Noisecut / Low Key / Mizzi / Galagha

Rádio_FM Night: Noisecut / Low Key / Mizzi / Galagha

Piatok 1.2. o 21:00 / KC Dunaj

Jeden z prvých klubových koncertov po siedmich rokoch a vo vynovenej zostave! V rámci februárovej Rádio_FM Night vystúpi v KC Dunaj kapela Noisecut, ktorú počas večera svojimi DJ setmi podporia známe hlasy spoza mikrofónu Rádia_FM – Mizzi a Galagha. Lineup uzatvorí producentské duo Low Key v zostave Juraj Peták a Branislav Bunčák.

Noisecut

Kapela Noisecut ovládla prvé ročníky Radio_Head Awards a etablovala sa na slovenskej alternatívnej scéne. Ich pôsobenie však nečakane ukončila smrť speváčky Alžbety K. Majerníkovej. Po rozlúčkovom koncerte v roku 2012 považovali členovia kapely Noisecut svoju existenciu za uzavretú a nad možným návratom nikto nerozmýšľal. To sa však veľmi rýchlo zmenilo, keď ich Rádio_FM oslovilo s možnosťou účinkovania na výročnom 10. ročníku udeľovania cien RHA. Reakcia bola okamžitá – prečo nie, ak by spievala Nora Ibsenová z Fallgrapp? Nora súhlasila a vystúpenie na udeľovaní cien sa stalo skutočnosťou. Hneď po vystúpení kapelu kontaktoval Michal Kaščák s otázkou, či by nevystúpili na festivale Pohoda. Noisecut odohrali úspešný koncert v rozšírenej zostave a po reakciách publika a fanúšikov nič nebránilo vyskúšať si ďalšie koncerty. Koncert kapely doplní skvelý VJing v réžii Nano vjs.

Noisecut.png

Low Key

Pulzujúce beaty kombinované s rytmikou perkusií africkej world music, subbasové linky a temné vibrácie. To je novinka Low Key v zostave Juraj Peták (Purist) a Branislav Bunčák. Producentské duo z Bratislavy prináša na klubovú scénu nový zvuk.

Low Key.png

Mizzi

DJ a moderátor Rádia_FM, ktorý rozbiehal rádiové klubové noci Night_FM pred dvanástimi rokmi. Dnes už „zaslúžilý/vyslúžilý umelec“ známy z divadelných dosiek, televíznych obrazoviek či filmových plátien, to je Marián Mitaš aka Mizzi.

Mizzi.png

Galagha

Galagha je jedným z otcov slovenskej drum and bass scény, vďaka ktorému boli parkety pravidelne rozbíjané už od 90. rokov a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. V súčasnosti môžete Galaghera počuť aj za mikrofónom Rádia_FM v dennom vysielaní či v autorskej relácii Scena_FM, ktorú každý piatok vysiela spolu s Yankom Králom.

Galagha.png

Lístky na toto podujatie budete môcť získať nielen prostredníctvom vysielania Rádia_FM, ale aj nášho facebookového profilu.

Udalosť: https://www.facebook.com/events/330380317802037/

Vstup 18+


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame