Rádio_FM Night: Mizzi / Talkshow / Bulp DJ set b2b Whithe DJ set

Rádio_FM Night: Mizzi / Talkshow / Bulp DJ set b2b Whithe DJ set

Nalaďte sa na ~ a pretancujte piatkovú noc 14. 9. pod taktovkou Rádia_FM v KC Dunaj! V poradí druhá Rádio_FM Night prinesie opäť kvalitný hudobný lineup – po DJ sete Mizziho vás svojím koncertom odpáli kapela Talkshow. Večer uzavrie Bulp DJ set back2back Whithe DJ set.

Mizzi aka Marián Mitaš

DJ a speaker, ktorý rozbiehal rádiové klubové noci Night_FM pred 12 rokmi. Dnes už „zaslúžilý/vyslúžilý umelec“ známy z divadelných dosiek, televíznych obrazoviek aj filmových plátien.

Talkshow

Je štvorčlenná indie gitarová kapela z Prievidze a Bratislavy. Od vydania svojho druhého albumu Kunst stihli zahrať na najväčšom showcaseovom festivale SXSW v americkom Austine, ako aj na tunajších najväčších festivaloch Pohoda a Grape, Rock for People, Colours of Ostrava, United Islands of Prague ako aj na rakúskom On The Rocks. Odohrali tiež minitour s poľskými The Dumplings ako aj slovenskými Billy Barman a singel Hurricane, ako jedinú skladbu od slovenskej kapely zaradilo do dennej rotácie rakúske rádio FM4. V máji kapela vydala svoju prvú po slovensky spievanú nahrávku s názvom More času.

Bulp

Alter ego Sama Štefanca, mladého producenta elektronickej hudby, ktorý vo svojich DJ setoch dynamicky prepája rôzne subžánre techna a prináša temnejší zvuk ako pri live koncertných vystúpeniach. Obdržal ocenenia Objav roka na Radio_Head Awards 2015 a Album roka – Elektronická hudba na Radio_Head Awards 2017 za nahrávku "Yrsa".

Whithe

Producent melancholic ambient, future garage a techno trackov, ktorý na koncerte predstaví starostlivo vyselektovanú sadu temne ambientných skladieb. Whithe má na konte niekoľko EP (Regrets, Accidents, Emptiness) a jeho produkcie sa dostali aj pod známy kanál MrSuicideSheep. Okrem vlastných skladieb produkuje aj remixy známych i undergroundových interpretov. Vo svojom katalógu má napríklad remix skladby Missing of známych The XX, ktorých hudba, rovnako ako Whitheho, nabáda k introspekcii. Je to soundtrack odcudzenosti dnešnej doby a anonymity mesta, temných zákutí klubov a vyprázdnených ulíc uprostred noci. Takisto si mal možnosť zahrať na festivaloch ako je Outllook festival, Dimensions festival, Pohoda alebo Grape. Na jar v roku 2019 ho čaká už jeho tretie turné.

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť vyhrať 2 lístky na túto skvelú párty! Inštrukcie nájdete na našom Facebookovom profile.

Vstup 18+

Radio_FM Night.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame