Festivalové Rádio_FM naživo z festivalu Grape aj tento rok!

Festivalové Rádio_FM naživo z festivalu Grape aj tento rok!

Na Grape festivale 2018 budete môcť v priamom prenose nielen počuť, ale i vidieť vysielanie Rádia_FM. Tešiť sa môžete na pestrý program plný rozhovorov a reportáží, ktoré odvysielame naživo, a to v piatok i v sobotu medzi 18:00 a 20:00 hod. z Ostredok Rádio_FM Stageu.

V piatok budete môcť zažiť jedinečný dvojhodinový prenos programu Baláž & Hubinák, v ktorom sa predstaví ich mini kapela B&H Band v spolupráci s Jurajom Podmanickým z kapely Billy Barman a Elou Tolstovou z kapely Tolstoys. Nenechajte si ujsť ani rozhovory so skupinami Lamb a Tata Bojs, ako aj spoluorganizátorom festivalu Jančim Trstenským. A aby toho nebolo málo, pripravte sa aj na malú hračkársku strieľačku.

V sobotu sa Dominika a Martin z Rána na eFeMku postarajú o ďalší unikátny program. Na rozhovor k nim príde skupina Alt-J a členovia Warhaus. DJ set plný skvelej hudby zahrá domáci FVLCRVM a napokon nebude chýbať ani akčná súťaž s Laskym z kapely Para.

V blízkosti nášho Ostredok Rádio_FM Stageu si nenechajte ujsť inštaláciu Matúša Maťátka. Každý, kto sa s ňou odfotí a zazdieľa obrázok s hashtagom #pocuvamfestivaloveradiofm, bude zaradený do žrebovania o permanentku na Grape 2019. Výhercu vyhlásime v pondelkovom Ráne na eFeMku s Dominikou a Martinom.

Či už budete cez víkend na festivale, doma alebo kdekoľvek inde, nalaďte si nás a tešte sa z krásneho leta v spoločnosti vášho festivalového Rádia_FM.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame