Demovnica_FM na Pohode

Demovnica_FM na Pohode

Koncertom v Rádio (aktívnej zóne)_FM na Pohode budú tento rok kraľovať kapely, ktoré poznáte aj vďaka projektu Demovnica_FM. Všetky spája to, že v hitparáde zabodovali ako najväčšie objavy.

V piatok o 18:00 sa môžete tešiť na koncert indie-rockového tria No Brake. Kapela krstila v máji svoj druhý album Noise Blast. Od predstavenia jej prvého singla New Hope v Demovnici_FM prešli štyri roky.


Štvorica zo SAYS zaujala v Demovnici_FM so singlom Silhouettes, ktorý nájdete aj na jej debutovom EP Violation Of. Kapela spája vo svojich piesňach gitarový zvuk s melancholickou elektronikou. V stane Rádia_FM bude mať koncert v piatok o 20:00.


Nitrianske trio Fresh Out Of The Bus už rozhodne nepatrí k nováčikom na scéne, stále sa však radí k najväčším objavom na scéne. V máji predstavili Fresh Out Of The Bus svoj nový singel N.W.T.U.A., ku ktorému zverejnili aj mrazivý videoklip. Na ich vystúpenie sa môžete tešiť v sobotu o 16:00.


17:00 - 18:00 VEREJNÁ NAHRÁVKA DEMOVNICE_FM s Martinom Staňom

Archívny Chlapec sa zaraďuje medzi prvé demovnicové objavy. Jeho skladba S dobou zarezonovala v hitparáde ešte v roku 2014. O rok na to vydal debutový akustický album Zvery a tento rok vydal druhý album Tranzit, ktorý ohlásil singlom Letná etuda. V Rádio(aktívnej zóne)_FM vystúpi v sobotu o 18:00.


Regina Ulejová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame