Nová hudba_FM: 43. týždeň

Nová hudba_FM: 43. týždeň

Dave Gahan & Soulsavers - All of This and Nothing

Viete čo robí Dave Gahan, keď nespieva v Depeche Mode? Našiel si novú zábavku, volá sa Soulsavers. A zlé jazyky tvrdia, že sa tu vie oveľa viac otvoriť, a je úprimnejší než doma. Len sa započúvajte do piesne All of this and nothing.

The Libertines - Heart Of The Matter

Singel Heart of the Matter by sa mohol pokojne objaviť na soundtracku filmu od Quentina Tarantina. Ináč u Libertines nič nového, stále sa pohybujú na hrane. Na hrane zákona, a aj toho čo všetko ešte znesú ich fanúšikovia.

Kendrick Lamar Ft Bilal, Anna Wise & Thundercat - These Walls

Keď sa bude spomínať na rok 2015 v rape, To Pimp a Butterfly sa určite objaví na popredných priečkach. Kendrick Lamar nahral album o živote súčasných afroameričanov.  Na singli These Walls spieva aj náš známy Bilal a funk priniesol Thundercat.

CHVRCHES - Clearest Blue

To je tá pieseň, ktorá sa pomaly rozbieha, aby sa nakoniec rozbehla takou rýchlosťou, až ju nič nezastaví. Toto sú CHVRCHES, ktorým dobre vypáli všetko, čoho sa chytia. Ako aj pieseň Clearest Blue, ktorú si určite zapamätáte.

Blur - Ghost Ship

Keď sa bude spomínať na rok 2015, na album Magic Whip určite nesmiete zabudnúť. Na Blur sa oplatilo čakať. Magic Whip je ako krabička s pokladmi, do ktorej vždy keď načriete, vyberiete niečo nové. Tento raz je to pieseň Ghost Ship.

Rudimental - Lay It All On Me feat. Ed Sheeran

Disclosure a Rudimental sa vyberú spolu do nočného klubu. Disclosure vojdú dnu, a Rudimental sa zarozprávajú vonku s Edom Sheeranom. A taká je hudba Rudimental: na polceste medzi klubom a rádiom, a medzi mainstreamom a hudobným vizionárstvom. Započúvajte sa do piesne Lay it all on me.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame