Nová hudba_FM: 38. týždeň

Nová hudba_FM: 38. týždeň

Disclosure - Omen ft. Sam Smith

Disclosure si dokážu umne adoptovať viaceré žánre, a aj to z nich spravilo hviezdy elektronickej scény na britských ostrovoch. Ich nový album sa volá Carcal a Omen je z neho druhý singel. Za mikrofón povolali opäť Sama Smitha a ich spoločná pieseň bude valcovať nielen tanečné parkety, ale aj naše vysielanie.


New Order – Restless

New Order sa vracajú po desiatich rokoch so svojim desiatym štúdiovým albumom. Volá sa Music Complete a vychádza tento piatok. Ako znejú New Order v roku 2015 bez kľúčového člena, odídeného basgitaristu Petra Hooka, môžete počuť v piesni Restless.


Jamie Woon – Sharpness

Majster podmanivého hlasu je opäť v hre. Hovoríme o Jamie Woonovi, ktorý sa vynoril pred piatimi rokmi z londýnskeho dubstepového podzemia, aby osvietil temno svojim soulovým vokálom. Tento rok je späť a hlási sa s novým singlom Sharpness.


Public Enemy - No Sympathy From The Devil

Zlí chlapci z Public Enemy na novom materiáli operujú s tým, čo im vždy išlo – hnev, angažovanosť, sociálna kritika a odkazy na svoju aj cudziu hudbu. Tak ako aj v názve ich novej piesne No Sympathy for the Devil. Sú to starí Public Enemy, ktorí si do novej sezóny zaobstarali moderný hudobný kabát.


Hot Chip - Started Right

Povedali by ste, že Hot Chip hrávajú už 15 rokov a vydali už šiesty album? Ak nás počúvate, tak Why Make Sense dobre poznáte z nášho vysielania. Hot Chip sa na ňom opäť priblížili tomu, čo im išlo vždy. Silným popovým piesňam. Why Make Sense je kolekciou pekných popových momentov a jedným z nich je aj Started Right.


Mercury Rev – The Queen of Swans

Americkí veteráni alternatívneho rocku Mercury Rev sa hlásia po siedmych rokoch s novým albumom. Volá sa The Light In You a vychádza na Bella Union, vydavateľstve členov Cocteau Twins. Niekoľko singlov z nášho vysielania už poznáte, aktuálnym je The Queen of Swans. Pieseň je horkosladká, presne taká, aká je celá tvorba Mercury Rev


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame