Nová hudba_FM: 26. týždeň

Nová hudba_FM: 26. týždeň

Django Django – Beginning to fade

Veselá trojica Django Django vydáva pieseň Beginning to fade aj pre tých, čo si ju nestihli kúpiť v rámci Record Store Day. Beginning to fade ponúka jemnú psychedéliu umocnenú zapadajúcim slnkom a saturovanými farbami. Pieseň je z ich nového albumu Born Under Saturn.


East India Youth – Beaming White

William Doyle alias East India Youth dokazuje svoj talent kade chodí. Napríklad aj u nás naživo na Pohoda dni. Tento mladík vychádza z najlepších tradícii britského synthpopu a raketovo vstúpil na scénu. Z dlho očakávanej albumovej dvojky si hrávame pieseň Beaming White.


Puding Pani Elvisovej - Sisisisi

Pieseň Sisisisi prináša to, na čo sme u Pudingu Pani Elvisovej zvyknutí. Textovú hravosť, tentoraz postavenú nielen na jazykových hračkách, ale na príbehu. Zvuk kapely je ešte bohatší vďaka posilneným klávesom. Druhý singel z Tektonickej platne je aj o každodennej realite mnohých z nás.

Hudson Mohawke - Very First Breath 

Nový album Hudsona Mohawka Lantern mätie. Fanúšikovia od neho čakajú klubové trháky, on sa na ňom predvádza ako super-producent. Najviac mu ide hiphop a rnb. Ako v piesni Very First Breath.


Chemical Brothers - Sometimes I feel so deserted

Rok 2015 je rokom návratu elektronických dinosaurov: Po Leftfield a Prodigy sa o slovo hlásia aj Chemical Brothers. Singel Sometimes I feel so deserted je predzvesťou nového albumu Born in Echoes. Tešiť sa môžeme na spolupráce s Q-tipom, Beckom či St. Vincent.


Disclosure – Holding on feat. Gregory Porter

Disclosure opäť raz umne kĺžu na hrane medzi rádiovým popom a klubovou tanečnou hudbou. Na singli Holding on im spieva americký jazzový spevák Gregory Porter. Vo Veľkej Británii ich milujú, a londýnske metro je zaplavené plagátmi ku ich albumu Caracal.


 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame